TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Апсурдно однесување на социјалните служби: Забрануваат девојче да ги одржи врските со семејство кај кое живеела седум ...

Фокус - 14.02.2018

Веќе три месеци семејството Арсови од Делчево не го виделе 11 годишното девојче за кое се грижеле седум и пол години. Социјалните служби, при Министерството за труд и социјална политика, одлучиле да ги прекинат сите врски меѓу нив.

Социјалните служби забрануваат девојче да ги одржи врските со семејство кај кое живеела седум години

Либертас - 14.02.2018

Веќе три месеци семејството Арсови од Делчево не го виделе 11 годишното девојче за кое се грижеле седум и пол години. Социјалните служби, при Министерството за труд и социјална политика, одлучиле да ги прекинат сите врски меѓу нив.

Социјалните служби забрануваат девојче да ги одржи врските со семејство кај кое живеела седум години

Локално - 14.02.2018

Веќе три месеци семејството Арсови од Делчево не го виделе 11 годишното девојче за кое се грижеле седум и пол години. Социјалните служби, при Министерството за труд и социјална политика, одлучиле да ги прекинат сите врски меѓу нив.

Апсурдно однесување на социјалните служби: Забрануваат девојче да ги одржи врските со семејство кај кое живеела седум ...

Скопје24 - 15.02.2018

Веќе три месеци семејството Арсови од Делчево не го виделе 11 годишното девојче за кое се грижеле седум и пол години. Социјалните служби, при Министерството за труд и социјална политика, одлучиле да ги прекинат сите врски меѓу нив.