TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брутално убиство во Прилеп - по убиството жртвата запалена во автомобил

Press24 - 14.09.2018

Неофицијално, битолчанецот Б.А. е убиен, а потоа запален во Прилеп, објави Маркукуле.мк Злосторството е сторено по патот кон селото Беловодица. Екипа на МВР и Противпожарната единица се на местото на злосторството и вршат увид.

ЕКСКЛУЗИВНО: Во Прилеп брутално убиство па потоа жртвата била и запалена во автомобилот?

Маркукуле - 14.09.2018

Неофицијално убиен па потоа запален е битолчанецот со иницијали Б.А. Злосторството е сторено по патот кон селото Беловодица. Екипа на МВР и Противпожарната единица се на лице место. Повеќе информации во текот на ...

МВР со детали за бруталното убиство во Прилеп - 4 пати пукано во жртвата

Press24 - 14.09.2018

Околу 16:30 часот во полиција било пријавено дека во село Беловодица на патот гори непознато лице. Веднаш по пријавата, на местото на настанот излегле полициски службеници кои пронашле изгорено тело,информираат од МВР.

Во Прилеп брутално убиство, жртвата била ѝ запалена во автомобилот?

Курир - 14.09.2018

Неофицијално убиен па потоа запален е битолчанецот со иницијали Б.А. Злосторството е сторено по патот кон селото Беловодица. Екипа на МВР и Противпожарната единица се на лице место. Повеќе информации во текот на ноќта.

Брутално убиство во Прилеп – битолчанец убиен, па запален во автомобил

Шеталиште - 14.09.2018

Околу 16,30 ч. било пријавено дека во с.Беловодица на патот гори непознато лице. Веднаш по пријавата, на местото на настанот излегле полициски службеници кои пронашле изгорено тело, пренесе Центар.мк Според сознанија на Centar.mk Утврден е ...

Во Прилеп брутално убиство, жртвата била и запалена во автомобилот?

Република - 14.09.2018

Неофицијално убиен па потоа запален е битолчанецот со иницијали Б.А.Злосторството е сторено по патот кон селото Беловодица. Екипа на МВР и Противпожарната единица се на лице место. Повеќе информации во текот на ноќта.

Детали за бруталното убиство во Прилеп: 4 пати е пукано во жртвата, па била запалена

Курир - 15.09.2018

Околу 16:30 часот во полиција било пријавено дека во село Беловодица на патот гори непознато лице. Веднаш по пријавата, на местото на настанот излегле полициски службеници кои пронашле изгорено тело, информираат од МВР.

МВР со детали за бруталното убиство во Прилеп – 4 пати пукано во жртвата

Маркукуле - 15.09.2018

Околу 16:30 часот во полиција било пријавено дека во село Беловодица на патот гори непознато лице. Веднаш по пријавата, на местото на настанот излегле полициски службеници кои пронашле изгорено тело, информираат од МВР.

Свирепо убиство во Прилеп – битолчанец убиен, па запален во автомобил

ТВ21 - 15.09.2018

Околу 16:30 часот во полиција било пријавено дека во село Беловодица на патот гори непознато лице. Веднаш по пријавата, на местото на настанот излегле полициски службеници кои пронашле изгорено тело, информираат од МВР.

Свирепо убиство во Прилеп – убиен, па запален во автомобил

24Инфо - 15.09.2018

Свирепо убиство во Прилеп – убиен, па запален во автомобил Околу 16:30 часот во полиција било пријавено дека во село Беловодица на патот гори непознато лице. Веднаш по пријавата, на местото на настанот излегле полициски службеници кои пронашле ...

Детали за убиството во Прилеп: Четири пати е пукано во жртвата, па била запалена

Република - 15.09.2018

Околу 16:30 часот во полиција било пријавено дека во село Беловодица на патот гори непознато лице. Веднаш по пријавата, на местото на настанот излегле полициски службеници кои пронашле изгорено тело, информираат од МВР.