TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Велес одбележани 94 години од смртта на Васил Главинов

Курир - 24.01.2023

По повод 94-годишнината од смртта на велешкиот и македонски револуционер и поборник за работнички права, Васил Главинов, делегации на Општина Велес и на Општинското основно училиште, што го носи неговото име, денеска положија букети свежо цвеќе пред ...

Во Велес одбележани 94 години од смртта на Васил Главинов

Опсервер - 24.01.2023

По повод 94-годишнината од смртта на велешкиот и македонски револуционер и поборник за работнички права, Васил Главинов, делегации на Општина Велес и на Општинското основно училиште, што го носи неговото име, денеска положија букети свежо цвеќе пред ...

Во Велес одбележани 94 години од смртта на македонски револуционер, Васил Главинов

Република - 24.01.2023

По повод 94-годишнината од смртта на велешкиот и македонски револуционер и поборник за работнички права, Васил Главинов, делегации на Општина Велес и на Општинското основно училиште, што го носи неговото име, положија букети свежо цвеќе пред ...

Во Велес одбележани 94 години од смртта на македонски револуционер, Васил Главинов

Lider - 24.01.2023

По повод 94-годишнината од смртта на велешкиот и македонски револуционер и поборник за работнички права, Васил Главинов, делегации на Општина Велес и на Општинското основно училиште, што го носи неговото име, положија букети свежо цвеќе пред ...

Во Велес одбележани 94 години од смртта на Васил Главинов

MakPress - 24.01.2023

По повод 94-годишнината од смртта на велешкиот и македонски револуционер и поборник за работнички права, Васил Главинов, делегации на Општина Велес и на Општинското основно училиште, што го носи неговото име, денеска положија букети свежо цвеќе пред ...