TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оваа селска капела крие ужасна тајна: Пронајдени наредени мртовечки ковчези, а внатре имало и деца

Сител - 17.05.2018

Во германското село Денсен неодамна е откриена тајна стара повеќе од 100 години. Во капелата се пронајдени 37 ковчези кои биле положени врз клупи, а меѓу мртвите тела освен возрасни имало и 4 деца.

Селска капела во Германија криела морничава тајна: Пронајдени 37 ковчези, во нив имало деца...

Точка - 17.05.2018

Во германското село Дензен неодамна била откриена тајна стара повеќе од 100 години која што ја шокираше тамошната јавност. Како што пренесуваат германските медиуми, во капела биле пронајдени 37 ковчези, а во нив, меѓу мртвите тела имало и четири ...

Во село најдени ковчези во кои имало и деца

Фактор - 17.05.2018

Во германското село Денсен неодамна во капелата се пронајдени 37 ковчези кои биле положени врз клупи, а меѓу мртвите тела освен возрасни имало и 4 деца. Ова го открил маж кој ја проучува историјата на црквите во малите селски места.

Во селска капела во Германија најдени 37 ковчези со деца

Локално - 17.05.2018

Во германското село Дензен неодамна била откриена тајна стара повеќе од 100 години која што ја шокираше тамошната јавност. Како што пренесуваат германските медиуми, во капела биле пронајдени 37 ковчези, а во нив, меѓу мртвите тела имало и четири ...