TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бесими: 2022 година ја завршивме со јавен долг на ниво од 57,1 %, намалување за 3,9 процентни поени

Centar - 31.01.2023

Јавен долг од 57,1 % што е за 3,9 процентни поени понизок во однос на нивото од 2021 година, буџетски дефицит понизок за 1 процентен поен во однос на планот за 2022 година и за 8,7 % понизок во однос на 2021 година.

Бесими: 2022 година ја завршивме со јавен долг на ниво од 57,1 %, намалување за 3,9 процентни поени

ТВ21

Бесими: 2022 година ја завршивме со јавен долг на ниво од 57,1 проценти, намалување за 3,9-процентни поени

Макфакс

Бесими: 2022 година ја завршивме со јавен долг на ниво од 57,1 %, намалување за 3,9%

Канал5

Бесими: 2022 година ја завршивме со јавен долг на ниво од 57,1 проценти, намалување за 3,9-процентни поени

MTM

Бесими: 2022 година ја завршивме со јавен долг на ниво од 57,1 %, намалување за 3,9 процентни поени

24Инфо

Бесими: Се насочуваме кон зголемена транспарентност, отчетност и ефикасност

Бизнис Вести

Бриф Опсервер Вечер Прес