TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денес е ден на среќата

Курир - 20.03.2018

Меѓународниот ден на среќата е востановен во 2012 година од страна на Генералното собрание при Обединетите Нации, и оттогаш се чествува секоја година, на денешен ден – 20 март. Целта на Меѓународниот ден на среќата е преку семинари, разни едукативни ...

Дали среќата се гледа или само се чувствува?!

Среќа.mk - 20.03.2018

Велат среќата ја прават мали нешта… а ние на тоа ќе додадаеме мали нешта од големи срца. Денеска е еден од оние посебни денови во годината, во кои среќата е центар на вниманието. Но ние на тоа ќе додадеме дека посебен е секој еден човек на оваа ...

Дали сте среќни? Денес е Меѓународниот Ден на Среќата, ширете насмевки и позитивна енергија

Среќа.mk - 20.03.2018

Во светот полн со различности и поинакви перспективи, воопшто не е ни зачудувачки фактот што за оваа убава емоција наречена среќа, има толку многу гледишта и дефиниции. За некого среќа претставуваат насмевките на најблиските, за друг уште едно ...

Денеска е Меѓународен ден на среќата: Што им фали на Македонците за да бидат среќни

Скопје инфо - 20.03.2018

Македонија е на 89. место на светската ранг листа за среќа на која се опфатени 156 земји, покажува Извештајот за среќа за 2018 година што го објави Организацијата на Обединетите нации. Од земјите во регионот, најсреќни се Словенците на 51.

“Колку е потребно за среќа?”

Женски магазин - 19.03.2018

Вообичаено, саботите ми се резервирани за пишување, но заради сплет на околности, денешнава колумна ја пишувам во недела (и тоа скоро пред полноќ). Спремајќи се за спиење, ќерка ми (меѓу другото) ме праша што ќе правам откако таа ќе си легне, па и’ ...

Денеска е Меѓународниот ден на среќата

А1 On - 20.03.2018

Меѓународниот ден на среќата е востановен во 2012 година од страна на Генералното собрание при Обединетите Нации, и оттогаш се чествува секоја година, на денешен ден – 20 март. Целта на Меѓународниот ден на среќата е преку семинари, разни едукативни ...

ДАЛИ СТЕ СРЕЌНИ? Денес е меѓународниот ден на среќата, ширете насмевки!

Скопје24 - 20.03.2018

Во светот полн со различности и поинакви перспективи, воопшто не е ни зачудувачки фактот што за оваа убава емоција наречена среќа, има толку многу гледишта и дефиниции. За некого среќа претставуваат насмевките на најблиските, за друг уште едно ...

Денеска е Меѓународен ден на среќата: 5 трикови како секој ден да се смеете!

Exclusive.mk - 20.03.2018

Денеска во светот се одбележува Меѓународниот ден на среќата, затоа денеска помислете на се што ви носи насмевка на лицето. Меѓународниот ден на среќата прв пат беше одбележан на 20 март на 2012 години кога Обединетите Нации на 28 јуни 2011 година ...

Денеска е Меѓународниот ден на среќата

Бриф - 20.03.2018

Меѓународниот ден на среќата е востановен во 2012 година од страна на Генералното собрание при Обединетите Нации, и оттогаш се чествува секоја година, на денешен ден – 20 март. Целта на Меѓународниот ден на среќата е преку семинари, разни едукативни ...

Денеска е Меѓународниот ден на среќата

Алфа - 20.03.2018

Меѓународниот ден на среќата е востановен во 2012 година од страна на Генералното собрание при Обединетите Нации, и оттогаш се чествува секоја година, на денешен ден - 20 март. Меѓународниот ден на среќата е востановен во 2012 година од страна на ...

Денеска е Меѓународниот ден на среќата

Алсат-М - 20.03.2018

Меѓународниот ден на среќата е востановен во 2012 година од страна на Генералното собрание при Обединетите Нации, и оттогаш се чествува секоја година, на денешен ден – 20 март. Целта на Меѓународниот ден на среќата е преку семинари, разни едукативни ...

Денес е ден на среќата

Маркукуле - 20.03.2018

Меѓународниот ден на среќата е востановен во 2012 година од страна на Генералното собрание при Обединетите Нации, и оттогаш се чествува секоја година, на денешен ден – 20 март. Целта на Меѓународниот ден на среќата е преку семинари, разни едукативни ...

Денес е ден на среќата

Пулс24 - 20.03.2018

Меѓународниот ден на среќата е востановен во 2012 година од страна на Генералното собрание при Обединетите Нации, и оттогаш се чествува секоја година, на денешен ден – 20 март. Целта на Меѓународниот ден на среќата е преку семинари, разни едукативни ...