TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Познато е која општина заштеди најмногу електрична енергија

Press24 - 26.11.2022

Со домаќинско работење до статус на општина со најголеми заштеди на електрична енергија во Република Македонија, информира Стевче Стевановски, градоначалник на Општина Новаци. Истото е постигнато преку домаќинско работење и адаптирање на условите на ...

Стевановски: Со домаќинско работење Новаци успеа да стане општина со најголеми заштеди на електрична енергија во ...

MakPress - 26.11.2022

Со домаќинско работење до статус на општина со најголеми заштеди на електрична енергија во Република Македонија, е еден од многуте успеси кои се постигнати во изминатава година од страна на Стевче Стевановски, градоначалник на Општина Новаци.

Стевановски: Со домаќинско работење Новаци успеа да стане општина со најголеми заштеди на електрична енергија во ...

Курир - 26.11.2022

Со домаќинско работење до статус на општина со најголеми заштеди на електрична енергија во Република Македонија, е еден од многуте успеси кои се постигнати во изминатава година од страна на Стевче Стевановски, градоначалник на Општина Новаци.

Стевановски: Со домаќинско работење Новаци успеа да стане општина со најголеми заштеди на електрична енергија во ...

Република - 26.11.2022

Со домаќинско работење до статус на општина со најголеми заштеди на електрична енергија во Република Македонија, е еден од многуте успеси кои се постигнати во изминатава година од страна на Стевче Стевановски, градоначалник на Општина Новаци.

Стевановски: Со домаќинско работење Новаци успеа да стане општина со најголеми заштеди на електрична енергија во ...

Нетпрес - 26.11.2022

Со домаќинско работење до статус на општина со најголеми заштеди на електрична енергија во Република Македонија, е еден од многуте успеси кои се постигнати во изминатава година од страна на Стевче Стевановски, градоначалник на Општина Новаци.

Стевановски: Новаци успеа да стане општина со најголеми заштеди на електрична енергија

Канал5 - 26.11.2022

Со домаќинско работење Новаци успеа да стане општина со најголеми заштеди на електрична енергија во Република Македонија. Со домаќинско работење до статус на општина со најголеми заштеди на електрична енергија во Република Македонија, е еден од ...