TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MChat е првата македонска дејтинг апликација

Телефони.мк - 14.08.2019

MChat е мобилна апликација што вклучува локација на корисниците, на кои им излегува колку сте оддалечени со вклучен Location кога се допишувате. Се разбира, точната локација на корисниците никогаш не се открива поради приватноста на личните податоци.

MChat - домашна апликација за запознавање

Точка - 14.08.2019

Запознајте се со МЧет, домашна мобилна апликација за спојување на корисници. Апликацијата ги прикажува корисниците подредени по далечина со цел да може да се оствари запознавање со корисници кои што се во близина.

Прва апликација за запознавање во Македонија

Кајгана - 14.08.2019

Дека и македонските производи можат да бидат во тек со светските трендови покажува и најновата македонска апликација за спојување и запознавање - МЧет. Самата мобилна апликација е локациски базирана со вградена мапа и прилагодена да дава приказ на ...

MChat: Македонска апликација за запознавање помеѓу корисници

Факултети - 14.08.2019

Дали досега сте користеле некоја од странските апликации за запознавање помеѓу корисници? Сега имате можност да ја користите и домашната апликација – МЧет. МЧет е локациски базирана мобилна апликација која ги прикажува корисниците на мапа и ...

Прва македонска апликација за запознавање

Црнобело - 14.08.2019

Дека и македонските производи се во тек со светските покажува и најновата македонска апликација за спојување МЧет. МЧет е локациски базирана мобилна апликација која ги прикажува корисниците на апликацијата подредени по далечина, а истите можат да се ...

И Македонија доби апликација за запознавање – MChat

Скопје1 - 14.08.2019

МЧет е мобилна апликација што вклучува локација на корисниците, на кои им излегува колку сте оддалечени со вклучен Location кога се допишувате. Се разбира, точната локација на корисниците никогаш не се открива поради приватноста на личните податоци.

Прва апликација за запознавање во Македонија

USB - 14.08.2019

Дека и македонските производи можат да бидат во тек со светските трендови покажува и најновата македонска апликација за спојување и запознавање – МЧет. Самата мобилна апликација е локациски базирана со вградена мапа и прилагодена да дава приказ на ...

Ќе ја обожавате: Прва македонска апликација за запознавање

Скопје24 - 15.08.2019

Дека и македонските производи се во тек со светските покажува и најновата македонска апликација за спојување МЧет. МЧет е локациски базирана мобилна апликација која ги прикажува корисниците на апликацијата подредени по далечина, а истите можат да се ...