TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новата катна гаража „Тодор Александров“ ќе има 600 места за паркирање

Дневник - 08.09.2015

Со над 600 паркинг-места располага новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје, која вчера, за празникот на независноста, 8 Септември, беше свечено предадена во употреба.

Свечено пуштена катната гаража „Тодор Александров“

Утрински - 08.09.2015

Пред неколку години Скопје немаше ниту една катна гаража, а денес има десет и уште неколку други се во фаза на градба Заврши изградбата на катната гаража „Тодор Александров“, а на Денот на независноста на Република Македонија и официјално беше ...

ФОТО: Над 600 нови паркинг места во центарот на Скопје, пуштена во употреба катната гаража „Тодоро Александров“

Курир - 08.09.2015

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше во официјалното пуштање во употреба на новата катна гаража „Тодор Александров“, каде заедно со градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, симболично на големиот македонски празник 8-ми Септември ...

Пуштена во употреба катната гража „Тодор Александров“

Lider - 08.09.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ја пушти и официјално новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје и им го честитка на големиот број присутни Денот на независноста на Македонија.

Груевски на пуштање во употреба на новата катна гаража во Скопје

Курир - 08.09.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на катна гаража, на улица „Даме Груев“. Инвеститор е Град Скопје, а гаражата се очекува да апсорбира значаен дел од возилата што се во ...

Пуштање во употреба на катната гаража „Тодор Александров“

Канал5 - 08.09.2015

Новоизградената катна гаража „Тодор Александров“, на улицата „Даме Груев“, денеска ќе биде предадена во употреба. На отворањето на објектот ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

Фото: Пуштена во употреба катната гаража „Тодор Александров“, над 600 паркинг места

Денешен - 08.09.2015

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше во официјалното пуштање во употреба на новата катна гаража „Тодор Александров“, каде заедно со градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, симболично на големиот македонски празник 8-ми Септември ...

Пуштена во употреба новата катна гража „Тодор Александров“ во центарот во Скопје

Press24 - 08.09.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ја пушти и официјално новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје и им го честитка на големиот број присутни Денот на независноста на Македонија.

Пуштање во употреба на катната гаража „Тодор Александров“

Република - 08.09.2015

Новоизградената катна гаража „Тодор Александров“, на улицата „Даме Груев“, денеска ќе биде предадена во употреба. На отворањето на објектот ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

Нови 600 паркинг места во центарот на Скопје, пуштена во употреба катната гаража „Тодор Александров“

Алфа - 08.09.2015

Над 600 нови паркинг места во центарот на Скопје, ќе обезбеди катната гаража „Тодор Александров“ лоцирана до улицата „Македонија“. Новиот капитален објект е на површина од над 29.000 m2 со 7 ката над земја и две нивоа под земја.

Отворена новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје

Макфакс - 08.09.2015

Новата катна гаража „Тодор Александров“, што изминатиов период се градеше на улицата Даме Груев, во центарот на Скопје, во вторник свечено беше отворена. „Како дел од заложбите за решавање на проблемот со паркирањето во центарот, Градот Скопје ...

Пуштена во употреба новата катна гража „Тодор Александров“ во центарот во Скопје

Сител - 08.09.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ја пушти и официјално новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје и им го честитка на големиот број присутни Денот на независноста на Македонија.

Пуштање во употреба на катната гаража „Тодор Александров“

Сител - 08.09.2015

Новоизградената катна гаража „Тодор Александров“, на улицата „Даме Груев“, денеска ќе биде предадена во употреба. На отворањето на објектот ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

Пуштена во употреба катната гаража „Тодор Александров“

МКД - 08.09.2015

Симболично на празникот 8 септември – Денот на независноста, денеска беше пуштена во употреба 10-катна гаража во срцето на Скопје. Новата гаража го носи името „Тодор Александров“, а ќе обезбеди над 600 нови нови паркинг-места.

НОВА КАТНА ГАРАЖА: 30 денари час паркирање (ФОТО)

Телеграф - 08.09.2015

Катната гаража со над 600 нови паркинг места, потенцира Груевски, со својот облик е дел од мозаикот наречен модерно и функционално Скопје Премиерот Никола Груевски денеска ја пушти и официјално новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на ...

Пуштање во употреба на катната гаража „Тодор Александров“

Курир - 08.09.2015

Денеска ќе биде предадена во употреба новоизградената катна гаража „Тодор Александров“, на улицата „Даме Груев“. На отворањето на објектот ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

ФОТО: Отворена катната гаража „Тодор Александров“

Press24 - 08.09.2015

Денеска свечено беше отворена новата катна гаража „Тодор Александров“, што изминатиов период се градеше на улицата Даме Груев, во центарот на градот. - Ми претставува особена чест што токму денеска, на Денот на независноста на Република Македонија – ...

Пуштена во употреба новата катна гража „Тодор Александров“ во Центарот (ФОТО)

Република - 08.09.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ја пушти и официјално новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје и им го честитка на големиот број присутни Денот на независноста на Македонија.

(ФОТО) Отворена катната гаража „Тодор Александров“

Локално - 08.09.2015

Денеска свечено беше отворена новата катна гаража „Тодор Александров“, што изминатиов период се градеше на улицата Даме Груев, во центарот на градот. – Ми претставува особена чест што токму денеска, на Денот на независноста на Република Македонија – ...

ФОТО: Пуштена во употреба катната гаража „Тодор Александров“

А1 On - 08.09.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ја пушти и официјално новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје. Можноста да го празнуваме овој голем празник, како и можноста да живееме и твориме во слободна, суверена и независна држава, ...

Пуштање во употреба на катната гаража „Тодор Александров“

Lider - 08.09.2015

Новоизградената катна гаража „Тодор Александров“, на улицата „Даме Груев“, денеска ќе биде предадена во употреба. На отворањето на објектот ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

(ФОТО) Пуштена во употреба катната гража „Тодор Александров“

Репортер - 08.09.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ја пушти и официјално новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје и им го честитка на големиот број присутни Денот на независноста на Македонија.

Пуштање во употреба на катната гаража „Тодор Александров“

Скопје инфо - 08.09.2015

Денеска ќе биде предадена во употреба новоизградената катна гаража „Тодор Александров“, на улицата „Даме Груев“. На отворањето на објектот ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

30 денари од час во новата катна гаража „Тодор Александров“

+инфо - 08.09.2015

Новата катна гаража „Тодор Александров“ на улицата Даме Груев, со 604 паркинг места е отворена денеска. Оваа гаража обезбедува јавен паркинг за 604 лесни возила, вклучувајќи и паркинг-места за лица со посебни потреби и 120 велосипеди.

Пуштање во употреба на катната гаража „Тодор Александров“

Денешен - 08.09.2015

Новоизградената катна гаража „Тодор Александров“, на улицата „Даме Груев“, денеска ќе биде предадена во употреба. На отворањето на објектот ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

Отворена новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје

Sky - 08.09.2015

Новата катна гаража „Тодор Александров“, што изминатиов период се градеше на улицата Даме Груев, во центарот на Скопје, во вторник свечено беше отворена. „Како дел од заложбите за решавање на проблемот со паркирањето во центарот, Градот Скопје ...

(Фото) Над 600 нови паркинг места во новата катна гаража „Тодор Александров“

еМагазин - 08.09.2015

Премиерот Никола Груевски денеска ја пушти и официјално новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје и им го честитка на големиот број присутни Денот на независноста на Македонија.

Пуштање во употреба на катната гаража „Тодор Александров"

Вечер Прес - 08.09.2015

Новоизградената катна гаража „Тодор Александров", на улицата „Даме Груев", денеска ќе биде предадена во употреба. На отворањето на објектот ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

Скопје доби нова катна гаража (ФОТО)

Нетпрес - 08.09.2015

Денеска свечено беше отворена новата катна гаража „Тодор Александров“, што изминатиов период се градеше на улицата Даме Груев, во центарот на градот. Ми претставува особена чест што токму денеска, на Денот на независноста на Република Македонија – ...

Триесет денари за час паркирање во центарот на Скопје

Вечер Прес - 08.09.2015

Станува збор за современ објект со капацитет за околу 605 возила, како и паркинг за 120 велосипеди, кој ќе придонесе за решавање на еден од најголемите сообраќајни проблеми во центарот на градот - обезбедувањето паркинг-место за сите.

Груевски на пуштање во употреба на новата катна гаража во Скопје

Lider - 08.09.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на катна гаража, на улица „Даме Груев“. На отворањето на објектот на новата катна гаража „Тодоров Александров“ ќе присуствува и ...

Фото: Триесет денари за час паркирање во центарот на Скопје

Скопје инфо - 09.09.2015

Премиерот Никола Груевски присуствуваше во официјалното пуштање во употреба на новата катна гаража „Тодор Александров“, каде заедно со градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, симболично на големиот македонски празник 8-ми Септември го ...

Премиерот Груевски на пуштање во употреба на новата катна гаража во Скопје

Пулс24 - 08.09.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на катна гаража, на улица „Даме Груев“. На отворањето на објектот на новата катна гаража „Тодоров Александров“ ќе присуствува и ...

Отворена новата катна гаража „Тодор Александров“ во центарот на Скопје

Денар - 09.09.2015

Новата катна гаража „Тодор Александров“, што изминатиов период се градеше на улицата Даме Груев, во центарот на Скопје, вчера свечено беше отворена. „Како дел од заложбите за решавање на проблемот со паркирањето во центарот, Градот Скопје изгради ...

Груевски на пуштање во употреба на новата катна гаража во Скопје

Press24 - 08.09.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на катна гаража, на улица „Даме Груев“. На отворањето на објектот на новата катна гаража „Тодоров Александров“ ќе присуствува и ...