TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Образовните работници сакаат промени и достоинствен статус во општеството

Курир - 17.04.2024

Дафина Стојаноска им порача дека сето ова има шанса да се измени, а првата е на 24-ти април, кога токму овие луѓе треба да ја поддржат една од најугледните универзитетски професорки во Македонија и надвор.

„Образовните работници сакаат промени и достоинствен статус во општеството“, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Макфакс - 17.04.2024

Вчера во Гостивар се одржа средба на општинската и централната комисија за образование и наука на ВМРО-ДПМНЕ. На истата присуствуваше и претседателката на ЦКОН Проф. д-р Весна Јаневска и пратеничката и членка на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Дафина Стојаноска, ...

„Образовните работници сакаат промени и достоинствен статус во општеството“, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Опсервер - 17.04.2024

Вчера во Гостивар се одржа средба на општинската и централната комисија за образование и наука на ВМРО-ДПМНЕ. На истата присуствуваше и претседателката на ЦКОН Проф. д-р Весна Јаневска и пратеничката и членка на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Дафина Стојаноска, ...

„Образовните работници сакаат промени и достоинствен статус во општеството“, велат од ВМРО-ДПМНЕ

MTM - 17.04.2024

Вчера во Гостивар се одржа средба на општинската и централната комисија за образование и наука на ВМРО-ДПМНЕ. На истата присуствуваше и претседателката на ЦКОН Проф. д-р Весна Јаневска и пратеничката и членка на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Дафина Стојаноска, ...

„Образовните работници сакаат промени и достоинствен статус во општеството“, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Точка - 17.04.2024

Вчера во Гостивар се одржа средба на општинската и централната комисија за образование и наука на ВМРО-ДПМНЕ. На истата присуствуваше и претседателката на ЦКОН Проф. д-р Весна Јаневска и пратеничката и членка на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Дафина Стојаноска, ...

Образовните работници сакаат промени и достоинствен статус во општеството

Нетпрес - 17.04.2024

Вчера во Гостивар се одржа средба на општинската и централната комисија за образование и наука на ВМРО-ДПМНЕ. На истата присуствуваше и претседателката на ЦКОН проф. д-р Весна Јаневска и пратеничката и членка на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска.