TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Спасовски најави воздухопловен тим за здравствен транспорт на лица низ државата

Макфакс - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски го посети Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово, која во рамки на МВР постои веќе 54 години.

Спасовски со Одделот за воздухопловни единици: Посебно важен сегмент на безбедносниот полициски систем, со бројни ...

24Инфо - 25.05.2023

Денеска (25.05.2023), министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски го посети Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово, која во рамки на МВР постои веќе 54 години.

Изјава на министерот за внатрешни работи Спасовски (во живо)

Бизнис Вести - 25.05.2023

– Изјава на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по посетата на Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово и средба со раководството на Одделот. .

Министерот Спасовски во посета на Одделот на воздухопловни единици

Бизнис Вести - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со дел од раководството на МВР денеска ќего посетат Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово.

Министерот Спасовски во посета на Одделот на воздухопловни единици

Опсервер - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со дел од раководството на МВР денеска ќего посетат Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово.

Министерот Спасовски во посета на Одделот на воздухопловни единици

24Инфо - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со дел од раководството на МВР денеска ќего посетат Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово.

Спасовски во посета на Одделот на воздухопловни единици

Слободен Печат - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со дел од раководството на МВР денеска ќего посетат Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово.

Министерот Спасовски во посета на Одделот на воздухопловни единици

Бриф - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со дел од раководството на МВР денеска ќего посетат Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово.

Спасовски во посета на Одделот на воздухопловни единици

MakPress - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со дел од раководството на МВР денеска ќего посетат Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово.

Министерот Спасовски во посета на Одделот на воздухопловни единици

Вечер Прес - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со дел од раководството на МВР денеска ќе го посетат Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово.

(Во живо) Изјава на министерот за внатрешни работи Спасовски

Бриф - 25.05.2023

Изјава на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по посетата на Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово и средба со раководството на ...

Спасовски на работна средба со Одделот за воздухопловни единици при МВР: Посебно важен сегмент на безбедносниот ...

Бриф - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска го посети Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово, која во рамки на МВР постои веќе 54 години.

Спасовски на работна средба со Одделот за воздухопловни единици при МВР

Опсервер - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска го посети Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово, која во рамки на МВР постои веќе 54 години.

(Видео) Спасовски најави воздухопловен тим за здравствен транспорт на лица низ државата

Точка - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски го посети Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово, која во рамки на МВР постои веќе 54 години.

Спасовски на работна средба со Одделот за воздухопловни единици при МВР

Канал5 - 25.05.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска го посети Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово, која во рамки на МВР постои веќе 54 години.