TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајкл, друже, тие ти се годините: „Мислеа дека сум ѝ дедо“

Таратур - 11.06.2021

Холивудската актерска легенда Мајкл Даглас во шоуто на Кели Кларксон раскажа за своевидниот срам што го доживеал на прославата за матурата на неговата ќерка Керис. Родителите на другите средношколци мислеле дека Мајкл е нејзиниот дедо, а не татко, ...

Мислеа дека сум и дедо: Мајкл Даглас на матурата на својата ќерка

ММС - 11.06.2021

Славниот актер Мајкл Даглас во емисијата „The Kelly Clarkson Show“ ја раскажал непријатната ситуација што ја доживеал на прославата за матурата на неговата ќерка Кејрис. Родителите на другите матуранти мислеле дека Мајкл е нејзиниот дедо, а не ...

За Мајкл Даглас мислеле дека е дедо на неговата ќерка матурантка

MTM - 11.06.2021

76-годишната холивудска sвезда Мајкл Даглас се отвори за една незгодна средба со добронамерник на виртуелна матура на неговата ќерка Керис (18) - помладата од двете деца со сопругата Кетрин Зета-Џонс.

Мајкл Даглас се посрамотил на матурата на ќеркa си: Mислеа дека сум ѝ дедо ФОТО

+инфо - 11.06.2021

Холивудскиот ветеран Мајкл Даглас во емисијата на Кели Кларксон ја прераскажал непријатната ситуација што ја доживеал на прославата за матурата на неговата ќерка Кејрис. Родителите на другите средношколци помислиле дека Мајкл е нејзиниот дедо, а не ...

Мајкл Даглас се засрамил на матурата на ќерка си: Мислеа дека сум и дедо (ФОТО)

Канал5 - 10.06.2021

Американскиот актер Мајкл Даглас во шоуто на Кели Кларксон раскажа за срамот што го доживеал на прославата за матурата на неговата ќерка Керис. Родителите на другите средношколци сметале дека Мајкл е нејзиниот дедо, а не татко.

ФОТО | Мајкл Даглас на матурската вечер на неговата ќерка: Мислеа дека сум нејзиниот дедо

Слободен Печат - 10.06.2021

Славниот актер Мајкл Даглас ја раскажа непријатната ситуација што ја доживеал на прославата за матурата на неговата ќерка Керис во шоуто Кели Кларксон. Имено, родителите на другите матуранти помислиле дека Мајкл е нејзиниот дедо, а не нејзиниот ...

Мајкл Даглас посрамeн на матурската вечер на неговата ќерка

Попара - 10.06.2021

Звучеше грубо Американскиот актер Мајкл Даглас во шоуто „The Kelly Clarkson Show“ раскажа за незгодниот момент кој го доживеал на прославата на матурата на неговата 18-годишна ќерка Керис.