TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уред за комуникација меѓу луѓето и животните

Опсервер - 02.07.2020

Токио, 2 јули 2020 () – Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за ...

Уред за комуникација меѓу луѓето и животните

Курир - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...

Јапонија развива уред за комуникација меѓу луѓето и животните

Кајгана - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...

Уред за комуникација меѓу луѓето и животните

Локално - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...

Уред за комуникација меѓу луѓето и животните

iPortal - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...

Уред за комуникација меѓу луѓето и животните

Бриф - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...

Уред за комуникација меѓу луѓето и животните

MakPress - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...

Уред за комуникација меѓу луѓето и животните

Сител - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...

Јапонија развива уред за комуникација меѓу луѓето и животните

USB - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...

Јапонски научници: Наскоро уред за комуникација меѓу луѓето и животните

Денешен - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...

Уред за комуникација меѓу луѓето и животните

А1 On - 02.07.2020

Јапонски научници работат на развој на електронски уреди што ќе овозможат вид „разговор“, односно размена на мислите меѓу луѓе и животни. Тоа ќе ни овозможи нам луѓето подобро да ги разбереме, соопшти Министерството за образование, наука и ...