TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стрип-авторот Игор Стевковски-Стевац добитник на признанието „Љупчо Филипов“

А1 On - 14.06.2018

Игор Стевковски-Стевац е годинашен добитник на признанието за развој и афирмација на стрипот во Македонија кое го доделува Стрип-центарот на Македонија (СЦМ), со седиште во Велес. Именувано е по прерано починатиот бард на македонскиот стрип Љупчо ...

Нови стрип изданија на Стрип центарот на Македонија од Велес

1tv - 14.06.2018

Стрип центарот на Македонија со седиште во Велес ја збогати македонската стрип сцена со три нови изданија, броевите 27 и 28 од ревијата „Стрип креатор“ како и стрип книгата „Хацон, Крал Пребонд, Климент Охридски“ од македонскиот доајен Миле Топуз.

Стрип-авторот Игор Стевковски-Стевац добитник на признанието „Љупчо Филипов“

Стандард - 14.06.2018

Игор Стевковски-Стевац е годинашен добитник на признанието за развој и афирмација на стрипот во Македонија кое го доделува Стрип-центарот на Македонија (СЦМ), со седиште во Велес. Именувано е по прерано починатиот бард на македонскиот стрип Љупчо ...

Стрип-авторот Игор Стевковски-Стевац добитник на признанието „Љупчо Филипов“

Локално - 14.06.2018

Игор Стевковски-Стевац е годинашен добитник на признанието за развој и афирмација на стрипот во Македонија кое го доделува Стрип-центарот на Македонија (СЦМ), со седиште во Велес. Именувано е по прерано починатиот бард на македонскиот стрип Љупчо ...

Стрип-авторот Игор Стевковски-Стевац добитник на признанието „Љупчо Филипов“

МКД - 14.06.2018

Игор Стевковски-Стевац е годинашен добитник на признанието за развој и афирмација на стрипот во Македонија кое го доделува Стрип-центарот на Македонија (СЦМ), со седиште во Велес. Именувано е по прерано починатиот бард на македонскиот стрип Љупчо ...

Стрип-авторот Игор Стевковски-Стевац добитник на признанието „Љупчо Филипов“

Радио МОФ - 14.06.2018

Игор Стевковски-Стевац е годинашен добитник на признанието за развој и афирмација на стрипот во Македонија кое го доделува Стрип-центарот на Македонија (СЦМ), со седиште во Велес. Именувано е по прерано починатиот бард на македонскиот стрип Љупчо ...

Признанието „Љупчо Филипов“ во рацете на Игор Стевковски – Стевац

Екран - 14.06.2018

Овогодинешен добитник на Годишното признание за развој и афирмација на стрипот во Македонија е Игор Стевковски Стевац .Ова признание го доделува Стрип центарот на Македонија(со седиште во Велес) а го носи име на прерано починатиот бард на ...

Стрип-авторот Стевац добитник на признанието „Љупчо Филипов“

+инфо - 14.06.2018

Игор Стевковски-Стевац е годинашен добитник на признанието за развој и афирмација на стрипот во Македонија кое го доделува Стрип-центарот на Македонија (СЦМ), со седиште во Велес. Именувано е по прерано починатиот бард на македонскиот стрип Љупчо ...

Стрип-авторот Стевац добитник на признанието „Љупчо Филипов“

Фокус - 14.06.2018

Игор Стевковски-Стевац е годинашен добитник на признанието за развој и афирмација на стрипот во Македонија кое го доделува Стрип-центарот на Македонија (СЦМ), со седиште во Велес. Именувано е по прерано починатиот бард на македонскиот стрип Љупчо ...