TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Александар Василевски Нинџа осуден за бегството на двајцата началници од УБК

Сител - 30.09.2022

Клучниот сведок на обвинителството за случајот организатори на 27 април, доби уште една затворска казна. Александар Василевски-Нинџа е осуден на шест месеци затвор заради помагање во бегството на двајцата началници на УБК осудени за прислушување..

Нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа

Бриф - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Шест месеци затвор за Нинџа - помагал при бегството на Грујевски и Бошковски

Press24 - 30.09.2022

„ А1он “ објави дек Александар Василевски-Нинџа доби нова затворска казна од шест месеци затоа што помогнал при бегство на Горан Грујевски, поранешен началник на Петтата управа во УБК и неговиот соработник НИкола Бошковски.

Нинџа признал дека им помогнал во бегството на Грујевски и Бошкоски

Фокус - 30.09.2022

Осудениот на ниска казна за упадот во Собрание што се случи на 27 април, Александар Василевски Нинџа, пред судот признал дека му помогнал во бегството на поранешните разузнавачи, Горан Грујевски и Никола Бошкоски кои се осудени во предметот за ...

Нинџа доби 6 месеци затвор за помагање на Грујевски и Бошковски

Локално - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа доби нова затворска казна од шест месеци затоа што помогнал при бегство на Горан Грујевски, поранешен началник на Петтата управа во УБК и неговиот соработник НИкола Бошковски, објави А1ОН.

Сведокот Нинџа од „27 април“ осуден за помагање при бегството на осудените за прислушкувањето во Македонија

А1 On - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој беше главен сведок за предметот „Организатори на 27 април“, доби нова затворска казна. Тој вчера е осуден на шест месеци затвор за помагање при бегството на Горан Грујевски, поранешен началник на Петтата управа во ...

НОВИ 6 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА АЛЕКСАНДАР ВАСИЛЕВСКИ-НИНЏА Им помагал на Грујевски и на Бошковски да побегнат од земјава

+инфо - 30.09.2022

Осудителната пресуда е донесена по признание на вина од страна на Нинџа. Александар Василевски-Нинџа, кој беше главен сведок за предметот „Организатори на 27 април“, доби нова затворска казна, објави порталот А1.Он.

За помагање при бегството на Горан Грујовски и Никола Бошковски нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа

PressingTV - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој беше главен сведок за предметот „Организатори на 27 април“, доби нова затворска казна, пишува а1.он. Тој вчера е осуден на шест месеци затвор за помагање при бегство на Горан Грујовски, поранешен началник на Петтата ...

Нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа за помагање при бегство

Република - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој беше главен сведок за предметот „Организатори на 27 април“, доби нова затворска казна, пишува а1.он. Тој вчера е осуден на шест месеци затвор за помагање при бегство на Горан Грујовски, поранешен началник на Петтата ...

Нинџа доби шест месеци затвор за помагање при бегството на Грујовски и Бошковски

Нетпрес - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој беше главен сведок за предметот „Организатори на 27 април“, доби нова затворска казна, пишува а1.он. Тој вчера е осуден на шест месеци затвор за помагање при бегство на Горан Грујовски, поранешен началник на Петтата ...

Шест месеци затвор за Нинџа – помагал при бегството на Грујевски и Бошковски

24Инфо - 30.09.2022

„А1он“ објави дек Александар Василевски-Нинџа доби нова затворска казна од шест месеци затоа што помогнал при бегство на Горан Грујевски, поранешен началник на Петтата управа во УБК и неговиот соработник НИкола Бошковски.

Нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа за помагање при бегство

Курир - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој беше главен сведок за предметот „Организатори на 27 април“, доби нова затворска казна, пишува а1.он. Тој вчера е осуден на шест месеци затвор за помагање при бегство на Горан Грујовски, поранешен началник на Петтата ...

Нови шест месеци затвор за Нинџа затоа што помагал при бегството на Грујевски и Бошковски

360 степени - 30.09.2022

Нинџа признал пред Судот дека помогнал при бегството на двете лица, по што следувала пресудата за нова затворска казна Александар Василевски Нинџа доби нова затворска казна од шест месеци затоа што помогнал при бегство на Горан Грујевски, поранешен ...

Нинџа признал дека им помогнал во бегството на Грујевски и Бошкоски

Либертас - 30.09.2022

Осудениот на ниска казна за упадот во Собрание што се случи на 27 април, Александар Василевски Нинџа, пред судот признал дека му помогнал во бегството на поранешните разузнавачи, Горан Грујевски и Никола Бошкоски кои се осудени во предметот за ...

Нови 6 месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа

Кајгана - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од 6 месеци откако пред Основниот кривичен суд - Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Нинџа доби уште шест месеци затвор, признал дека помогнал да избегаат Бошкоски и Грујевски

Слободен Печат - 30.09.2022

Осудениот на ниска казна за упадот во Собрание што се случи на 27 април, Александар Василевски – Нинџа , пред судот признал дека му помогнал во бегството на поранешните разузнавачи, Горан Грујевски и Никола Бошкоски , кои се осудени во предметот за ...

Нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа за помагање при бегство

Lider - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој беше главен сведок за предметот „Организатори на 27 април“, доби нова затворска казна, пишува а1.он. Тој вчера е осуден на шест месеци затвор за помагање при бегство на Горан Грујовски, поранешен началник на Петтата ...

Нинџа доби нови шест месеци затвор, помогнал при бегство на Грујевски и Бошковски

МКД - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Нови 6 месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа

Сител - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа

Вечер Прес - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа

ТВ21 - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Нинџа доби шест месеци затвор за помагање на Грујоски и Бошковски

Денешен - 30.09.2022

Клучниот сведок на обвинителството за случајот организатори на 27 април, доби уште една затворска казна. Александар Василевски-Нинџа е осуден на шест месеци затвор заради помагање во бегството на двајцата началници на УБК осудени за прислушување ...

Александар Василевски-Нинџа доби нови шест месеци затвор

4NEWS - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа

Независен - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа

Опсервер - 30.09.2022

– Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Нови шест месеци затвор за Александар Василевски-Нинџа

Во Центар - 30.09.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.

Омилениот сведок на Русковска, Нинџа доби нова затворска казна од 6 месеци за помагање при бегството на Грујевски и ...

MakPress - 01.10.2022

Александар Василевски-Нинџа, кој е осуден на затворска казна за упадот во Собранието што се случи на 27 април, доби нова затворска казна од шест месеци откако пред Основниот кривичен суд – Скопје признал вина за помагање бегство на две лица.