TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Најпознатиот јутјубер PewDiePie на виртуелна прошетка низ Македонија

ТВ21 - 10.04.2021

Еден од најпознатите јутјубери во светот PewDiePie виртуелно ја посети Македонија. Имено, познатиот јутјубер „прошета“ низ скопските улици како дел од играта GeoGuessr , а еден од корисниците успеа да го забележи неговиот стрим и да го сними.

PewDiePie во Македонија со GeoGuessr

IT.mk - 10.04.2021

Оваа недела еден од најпознатите, ако не и најпознатиот јутубер PewDiePie ја „посети“ Македонија. Посетата секако беше виртуелна и дел од играта GeoGuessr . Aко ве интересира како и колку брзо PewDiePie погоди каде се наоѓа погледнете го видеото.