TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Седници ќе одржат пет собраниски комисии

Либертас - 14.01.2020

Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за одбрана и безбедност, за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, за транспорт, врски и екологија, за политички систем и односи меѓу заедниците и Законодавно-правната комисија.

Собранието ќе ја одржи 130. седница

ММС - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Северна Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при ...

Одложена седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

CivilMedia - 13.01.2020

Седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност на чиј дневен ред единствена точка беше Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири во прво читање, е одложена за утре.

Седници на пет собраниски комисии

Опсервер - 05.02.2020

– Во Собранието денеска седници ќе одржат пет комисии кои треба да разгледаат дел од предлог-законите што вчера беа ставени на 131. пленарна седница. На дневен ред на Комисијата за европски прашања се Предлог-измените на Законот за трговски друштва ...

Седници на пет собраниски комисии

CivilMedia - 13.01.2020

Во Собранието на Република Северна Македонија за денеска се закажани седници на пет комисии. Членовите на собраниската Комисија за одбрана и безбедност треба да го разгледуваат Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири, во прво ...

Седници на пет собраниски комисии

ТВ21 - 13.01.2020

Во Собранието на Република Северна Македонија за денеска се закажани седници на пет комисии. Членовите на собраниската Комисија за одбрана и безбедност треба да го разгледуваат Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири, во прво ...

Седници на пет собраниски седници

Локално - 13.01.2020

Членовите на собраниската Комисија за одбрана и безбедност треба да го разгледуваат Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири, во прво читање. Предлог-законот за огласување ништовност и поништување на правни акти, дејствија, мерки и ...

Пет собраниски комисии ќе одржат седници

MakPress - 13.01.2020

Во Собранието на Република Македонија за денеска се закажани седници на пет комисии. Членовите на собраниската Комисија за одбрана и безбедност треба да го разгледуваат Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири, во прво читање.

Одложена седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

Република - 13.01.2020

Седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност на чиј дневен ред единствена точка беше Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири во прво читање, е одложена за утре.

Одложена седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

ММС - 13.01.2020

Седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност на чиј дневен ред единствена точка беше Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири во прво читање, е одложена за утре.

Одложена седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

Сител - 13.01.2020

Седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност на чиј дневен ред единствена точка беше Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири во прво читање, е одложена за утре.

Одложена седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

4NEWS - 13.01.2020

Седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност на чиј дневен ред единствена точка беше Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири во прво читање, е одложена за утре.

Седницата на Комисијата за одбрана и безбедност одложена за утре

MakPress - 13.01.2020

Седницата на собраниската Комисија за одбрана и безбедност на чиј дневен ред единствена точка беше Предлог-законот за изменување на Законот за јавните собири во прво читање, е одложена за утре.

Собранието ќе ја одржи 130. седница

Курир - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при работа, ...

Собранието денеска ќе ја одржи 130 седнца

Press24 - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при работа, ...

Собранието ќе ја одржи 130. седница

Алфа - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Северна Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при ...

Собранието ќе ја одржи 130. седница

А1 On - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Северна Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при ...

Собранието ќе ја одржи 130. седница

Канал5 - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Македонија, Скопје, 14 јануари 2020 (МИА) – Собранието денеска ќе ја одржи 130.

Собранието ќе ја одржи 130. седница

24Инфо - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Северна Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при ...

Собранието ќе ја одржи 130. седница

ТВ21 - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Северна Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при ...

Собранието ќе ја одржи 130. седница

Либертас - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Северна Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при ...

Седници ќе одржат пет собраниски комисии

Телма - 14.01.2020

Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за одбрана и безбедност, за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, за транспорт, врски и екологија, за политички систем и односи меѓу заедниците и Законодавно-правната комисија.

Собранието ќе ја одржи 130. седница

Опсервер - 14.01.2020

– Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Северна Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при ...

Седници ќе одржат пет собраниски комисии

Опсервер - 14.01.2020

– Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за одбрана и безбедност, за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, за транспорт, врски и екологија, за политички систем и односи меѓу заедниците и Законодавно-правната комисија.

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница

MakPress - 14.01.2020

Собранието денеска ќе ја одржи 130. седница на чиј дневен ред се Предлог-законот за стратегиски инвестиции во Република Македонија, предлог-законите за изменување на законите за евиденциите од областа на трудот, за безбедност и здравје при работа, ...

Седници на пет собраниски комисии

MakPress - 14.01.2020

Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за одбрана и безбедност, за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, за транспорт, врски и екологија, за политички систем и односи меѓу заедниците и Законодавно-правната комисија.