TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пожар во воз кај Табановце

Макфакс - 12.09.2019

Синоќа пред полноќ на Граничниот премин „Табановце“, на влез во земјава, настанал пожар во четири вагони од транспортен воз кој сообраќал на релација Белград– Неготино. МВР јави дека пожарот бил изгаснат од екипа на Територијалната противпожарна ...

Пожар во четири вагони на Табановце

Кумановски м. - 12.09.2019

На Граничнит премин „Табановце“, на влез во Република Северна Македонија, вчера околу 23:40 часот настанал пожар во четири вагони од транспортен воз кој сообраќал на релација Белград,– Неготино, информираат од полицијата.

Пожар во транспортен воз на граничниот премин Табановце

еМагазин - 12.09.2019

На 11.09.2019 година во 23.40 часот било пријавено дека на Граничен премин „Табановце“, на влез во Р.С. Македонија, настанал пожар во четири вагони од транспортен воз кој сообраќал на релација Белград, Република Србија – Неготино, Р.С.

Пожар во воз кај Табановце

24Инфо - 12.09.2019

Синоќа пред полноќ, на граничниот премин Табановце, на влез во земјата настанал пожар во четири вагони од транспортен воз кој сообраќал на релација Белград – Неготино. МВР јави дека пожарот бил изгаснат од екипа на Територијалната противпожарна ...

Се запали воз на граничниот премин „Табановце“- изгореле 4 вагони

Press24 - 12.09.2019

Вчера вечер во 23.40 часот било пријавено дека на Граничен премин „Табановце“, на влез во Македонија, настанал пожар во четири вагони од транспортен воз кој сообраќал на релација Белград, Република Србија – Неготино, Македонија.

Се запали воз на граничниот премин „Табановце“- изгореле 4 вагони

iPortal - 12.09.2019

Вчера вечер во 23.40 часот било пријавено дека на Граничен премин „Табановце“, на влез во Македонија, настанал пожар во четири вагони од транспортен воз кој сообраќал на релација Белград, Република Србија – Неготино, Македонија.

Пожар во воз кај Табановце

Centar - 12.09.2019

Синоќа пред полноќ, на граничниот премин Табановце, на влез во земјата настанал пожар во четири вагони од транспортен воз кој сообраќал на релација Белград – Неготино. МВР јави дека пожарот бил изгаснат од екипа на Територијалната противпожарна ...

Се запалија четири вагони од воз кој сообраќал на релација Белград, Република Србија

Опсервер - 13.09.2019

На 11.09.2019 година во 23.40 часот било пријавено дека на Граничен премин „Табановце“, на влез во Р. Македонија, настанал пожар во четири вагони од транспортен воз кој сообраќал на релација Белград, Република Србија – Неготино, Р.Македонија.