TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Црните елеци“ во Париз бараат дозвола за престој

+инфо - 12.07.2019

Полицијата во Париз отстрани десетици луѓе кои го опколија познатиот Пантеон, барајќи да добијат дозволи за престој. Демонстрантите, кои илегално живеат во Франција, бараат состанок со премиерот Едуард Филип.

ВИДЕО: Стотици недокументирани мигранти во Париз бараат дозвола за престој

А1 On - 12.07.2019

Полицијата во Париз отстрани десетици луѓе кои го опколија познатиот Пантеон, барајќи да добијат дозволи за престој. Демонстрантите, кои илегално живеат во Франција, бараат состанок со премиерот Едуард Филип.

„Црните елеци” во Париз бараат дозвола за престој

24Инфо - 12.07.2019

Полицијата во Париз отстрани десетици луѓе кои го опколија познатиот Пантеон, барајќи да добијат дозволи за престој. Демонстрантите, кои илегално живеат во Франција, бараат состанок со премиерот Едуард Филип.

„Црните елеци“ во Париз бараат дозвола за престој

Локално - 12.07.2019

Полицијата во Париз отстрани десетици луѓе кои го опколија познатиот Пантеон, барајќи да добијат дозволи за престој. Демонстрантите, кои илегално живеат во Франција, бараат состанок со премиерот Едуард Филип.

„Црните елеци“ во Париз бараат дозвола за престој

Опсервер - 13.07.2019

Полицијата во Париз отстрани десетици луѓе кои го опколија познатиот Пантеон, барајќи да добијат дозволи за престој. Демонстрантите, кои илегално живеат во Франција, бараат состанок со премиерот Едуард Филип.

„Црните елеци“ во Париз бараат дозвола за престој

Сител - 13.07.2019

Полицијата во Париз отстрани десетици луѓе кои го опколија познатиот Пантеон, барајќи да добијат дозволи за престој. Демонстрантите, кои илегално живеат во Франција, бараат состанок со премиерот Едуард Филип.