TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Необично породување во Црвено Море стана вирален хит

Слободен Печат - 13.03.2018

Туристка од Русија се породила во Црвеното Море, со помош на доктор специјалист за породувања во вода, а фотографиите станаа вирални за кратко време. Целиот процес е документиран, како жена во костим за капење излегува од морето, а по неа и човек ...

Вирални фотографии: Русинка се породи во Црвено Море

Фемина - 13.03.2018

Необично породување го обиколува светот. Фотографиите на туристка ги прикажуваат моментите по раѓањето на бебе во Црвено Море. Според информации до кои дојдоа египетските медиуми, Русинката се породила со помош на доктор кој специјализирал за раѓање ...

Необично породување во Црвено Море стана хит ширум светот

Сител - 13.03.2018

Туристка од Русија се породила во Црвеното Море, со помош на доктор специјалист за породувања во вода, а фотографиите станаа вирални за кратко време. Целиот процес е документиран, како жена во костим за капење излегува од морето, а по неа и човек ...

Необични Фотографии од породување на русинка во црвеното Море

Фактор - 13.03.2018

Фотографии од необично породување го обиколија светот. Фотографиите на туристка ги прикажуваат моментите по раѓањето на бебе во Црвено Море. Според информации од египетските медиуми, Русинката се породила со помош на доктор кој специјализирал за ...

Необично породување во Црвено Море стана хит ширум светот (фото)

Press24 - 14.03.2018

Туристка од Русија се породила во Црвеното Море, со помош на доктор специјалист за породувања во вода, а фотографиите станаа вирални за кратко време. Целиот процес е документиран, како жена во костим за капење излегува од морето, а по неа и човек ...