TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лидерот на светскиот пазар IWG се проширува на Западен Балкан

Курир - 29.09.2022

Хибридното работење е во подем - денешните недвижности се утрешно работно место Осум милиони луѓе во повеќе од 120 земји веќе уживаат во хибриден начин на работа во модерни и технички опремени работни простори благодарение на IWG – и трендот не ...

Лидерот на светскиот пазар IWG се проширува на Западен Балкан

Денешен - 29.09.2022

Осум милиони луѓе во повеќе од 120 земји веќе уживаат во хибриден начин на работа во модерни и технички опремени работни простори благодарение на IWG – и трендот не запира наскоро. Истражувањата покажуваат дека 63% од најбрзорастечките компании веќе ...

Лидерот на светскиот пазар IWG се проширува на Западен Балкан

Вистина.мк - 29.09.2022

Осум милиони луѓе во повеќе од 120 земји веќе уживаат во хибриден начин на работа во модерни и технички опремени работни простори благодарение на IWG – и трендот не запира наскоро. Истражувањата покажуваат дека 63% од најбрзорастечките компании веќе ...

Лидерот на светскиот пазар IWG се проширува на Западен Балкан

Независен - 29.09.2022

Осум милиони луѓе во повеќе од 120 земји веќе уживаат во хибриден начин на работа во модерни и технички опремени работни простори благодарение на IWG – и трендот не запира наскоро. Истражувањата покажуваат дека 63 отсто од најбрзорастечките компании ...