TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Нови програми и поголема поддршка за конкурентно земјоделско производство

А1 On - 12.02.2019

„Владата предводена од СДСМ останува посветена на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај земјоделците и развој и унапредување на земјоделството. Се надминува долгогодишен проблем со неплатеното грозје на лозарите од Тиквешкиот регион.

СДСМ: Поддршката за „зелена нафта“ изнесува 200 милиони денари, а ќе бидат опфатени 55 илјади земјоделци

Макфакс - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата за развој и унапредување на земјоделството, велат од СДСМ. Од таму посочуваат дека ќе се зголемуваат субвенциите за јаболкопроизводителите од 33.000 ...

СДСМ: Продолжува грижата за земјоделците, нови програми и поголема поддршка за конкурентно земјоделско производство

Бриф - 12.02.2019

Владата предводена од СДСМ останува посветена на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај земјоделците и развој и унапредување на земјоделството. Се надминува долгогодишен проблем со неплатеното грозје на лозарите од Тиквешкиот регион.

Земјоделците против урбанизација на земјиштето

Телма - 10.02.2019

Квалитетното земјоделско земјиште да не се урбанизира и продава за градежни парцели, порачуваат земјоделските здруженија. Индустријализацијата на најплодната земја може да се врати како бумеранг за неколку децении вели Ристо Велков.

СДСМ: Со поддршката за „зелена нафта“ ќе бидат опфатени 55 илјади земјоделци

24Инфо - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата за развој и унапредување на земјоделството, велат од СДСМ. Од таму посочуваат дека ќе се зголемуваат субвенциите за јаболкопроизводителите од 33.000 ...

СДСМ: Продолжува грижата за земјоделците, нови програми и поголема поддршка за конкурентно земјоделско производство

24Инфо - 12.02.2019

Владата предводена од СДСМ останува посветена на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај земјоделците и развој и унапредување на земјоделството. Се надминува долгогодишен проблем со неплатеното грозје на лозарите од Тиквешкиот регион.

СДСМ: Двојно зголемени субвенциите за оризопроизводителите

Скопје1 - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата предводена од СДСМ за развој и унапредување на земјоделството, велат од владејачката СДСМ.

СДСМ: Нови програми и поголема поддршка за конкурентно земјоделско производство

Вечер - 12.02.2019

Владата предводена од СДСМ останува посветена на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај земјоделците и развој и унапредување на земјоделството. Се надминува долгогодишен проблем со неплатеното грозје на лозарите од Тиквешкиот регион.

СДСМ: Продолжува вистинската грижа за земјоделците, двојно зголемени субвенциите за оризопроизводителите

А1 On - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата предводена од СДСМ за развој и унапредување на земјоделството, велат од СДСМ во нивното соопштение.

СДСМ: Продолжува грижата за земјоделците, нови програми и поголема поддршка за конкурентно земјоделско производство

Канал5 - 12.02.2019

Владата предводена од СДСМ останува посветена на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај земјоделците и развој и унапредување на земјоделството. Се надминува долгогодишен проблем со неплатеното грозје на лозарите од Тиквешкиот регион.

СДСМ:Продолжува вистинската грижа за земјоделците, двојно зголемени субвенциите за оризопроизводителите

Сител - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата предводена од СДСМ за развој и унапредување на земјоделството. Се зголемуваат субвенциите за јаболкопроизводителите од 33.000 на 41.000 денари по ...

СДСМ: Обебзедено е значително зголемување на субвенциите за земјоделците и сточарите

ТВ21 - 12.02.2019

„Владата предводена од СДСМ останува посветена на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај земјоделците и развој и унапредување на земјоделството. Се надминува долгогодишен проблем со неплатеното грозје на лозарите од Тиквешкиот регион.

СДСМ:Продолжува вистинската грижа за земјоделците, двојно зголемени субвенциите за оризопроизводителите

Канал5 - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата предводена од СДСМ за развој и унапредување на земјоделството. Се зголемуваат субвенциите за јаболкопроизводителите од 33.000 на 41.000 денари по ...

СДСМ: Обебзедено е значително зголемување на субвенциите за земјоделците и сточарите

4NEWS - 12.02.2019

„Владата предводена од СДСМ останува посветена на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај земјоделците и развој и унапредување на земјоделството. Се надминува долгогодишен проблем со неплатеното грозје на лозарите од Тиквешкиот регион.

СДСМ: Продолжува вистинската грижа за земјоделците, двојно зголемени субвенциите за оризопроизводителите

Либертас - 11.02.2019

Соопштение за јавност Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата предводена од СДСМ за развој и унапредување на земјоделството. Се зголемуваат субвенциите за јаболкопроизводителите од 33.000 ...

СДСМ: Продолжува грижата за земјоделците, нови програми и поголема поддршка за конкурентно земјоделско производство

Опсервер - 12.02.2019

Владата предводена од СДСМ останува посветена на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај земјоделците и развој и унапредување на земјоделството. Се надминува долгогодишен проблем со неплатеното грозје на лозарите од Тиквешкиот регион.

СДСМ: Двојно зголемени субвенциите за оризопроизводителите

Вечер - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата предводена од СДСМ за развој и унапредување на земјоделството. Се зголемуваат субвенциите за јаболкопроизводителите од 33.000 на 41.000 денари по ...

СДСМ: Продолжува грижата за земјоделците, нови програми и поголема поддршка за конкурентно земјоделско производство

MTM - 12.02.2019

Владата предводена од СДСМ останува посветена на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај земјоделците и развој и унапредување на земјоделството. Се надминува долгогодишен проблем со неплатеното грозје на лозарите од Тиквешкиот регион.

СДСМ:Продолжува вистинската грижа за земјоделците, двојно зголемени субвенциите за оризопроизводителите

MTM - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата предводена од СДСМ за развој и унапредување на земјоделството. Се зголемуваат субвенциите за јаболкопроизводителите од 33.000 на 41.000 денари по ...

СДСМ: Продолжува вистинската грижа за земјоделците, двојно зголемени субвенциите за оризопроизводителите

iPortal - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата предводена од СДСМ за развој и унапредување на земјоделството. Се зголемуваат субвенциите за јаболкопроизводителите од 33.000 на 41.000 денари по ...

СДСМ: Поддршката за зелена нафта изнесува 200 милиони денари, а ќе бидат опфатени 55 илјади земјоделци

Centar - 11.02.2019

Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на Владата за развој и унапредување на земјоделството, велат од СДСМ. Од таму посочуваат дека ќе се зголемуваат субвенциите за јаболкопроизводителите од 33.000 ...