TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Договорена соработка помеѓу Кисела Вода и Меѓународниот Балкански Универзитет

Макфакс - 18.03.2023

Градонaчалникот Орце Ѓорѓиевски беше во официјална пoсета на Меѓународниот Балкански Универзитет во Скопје. Заедно со вицеректорот вон. проф. д-р Мевлудин Ибиш, потпишаа Меморандум за соработка со рамки на образовните и практичните процеси, во склоп ...

Договорена соработка помеѓу Кисела Вода и Меѓународниот Балкански Универзитет

MTM - 18.03.2023

Градонaчалникот Орце Ѓорѓиевски беше во официјална пoсета на Меѓународниот Балкански Универзитет во Скопје. Заедно со вицеректорот вон. проф. д-р Мевлудин Ибиш, потпишаа Меморандум за соработка со рамки на образовните и практичните процеси, во склоп ...

Договорена соработка помеѓу Кисела Вода и Меѓународниот Балкански Универзитет

Опсервер - 18.03.2023

– Градоначалникот на Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски и проректорот на Меѓународниот Балкански Универзитет во Скопје, проф. д-р Мевлудин Ибиш, потпишаа Меморандум за соработка со рамки на образовните и практичните процеси, во рамки на идејата за ...

Договорена соработка помеѓу Кисела Вода и Меѓународниот Балкански Универзитет

MakPress - 18.03.2023

Градоначалникот на Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски и проректорот на Меѓународниот Балкански Универзитет во Скопје, проф. д-р Мевлудин Ибиш, потпишаа Меморандум за соработка со рамки на образовните и практичните процеси, во рамки на идејата за доживотно ...

Договорена соработка помеѓу Кисела Вода и Меѓународниот Балкански Универзитет

Канал5 - 18.03.2023

На средбата беа договорени конкретни проектни активности за потребите на општина Кисела Вода. Градоначалникот на Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски и проректорот на Меѓународниот Балкански Универзитет во Скопје, проф.

Договорена соработка помеѓу Кисела Вода и Меѓународниот Балкански Универзитет

24Инфо - 18.03.2023

Градонaчалникот Орце Ѓорѓиевски беше во официјална пoсета на Меѓународниот Балкански Универзитет во Скопје. Заедно со вицеректорот вон. проф. д-р Мевлудин Ибиш, потпишаа Меморандум за соработка со рамки на образовните и практичните процеси, во склоп ...

Договорена соработка помеѓу Кисела Вода и Меѓународниот Балкански Универзитет

Во Центар - 18.03.2023

Градоначалникот на Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски и проректорот на Меѓународниот Балкански Универзитет во Скопје, проф. д-р Мевлудин Ибиш, потпишаа Меморандум за соработка со рамки на образовните и практичните процеси, во рамки на идејата за доживотно ...

Договорена соработка помеѓу Кисела Вода и Меѓународниот Балкански Универзитет

Скопје инфо - 18.03.2023

Градоначалникот на Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски и проректорот на Меѓународниот Балкански Универзитет во Скопје, проф. д-р Мевлудин Ибиш, потпишаа Меморандум за соработка со рамки на образовните и практичните процеси, во рамки на идејата за доживотно ...