TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американка кашлала врз производи во супермаркет , се соочува со казна за тероризам

Канал5 - 26.03.2020

Американка од Пенсилванија намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари во супермаркет и веројатно ќе се соочи со кривични пријави, јавува Си-Ен-Ен. Жената, чиј идентитет не беше откриен, влегла во супермаркет во Хановер и почнала да кашла ...

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Макфакс - 26.03.2020

Жена од Пенсилванија во маркет намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари поради што веројатно ќе се соочи со кривична пријава, јави Си-ен-ен. Жената, чиј идентитет властите не го откриваат, влегла во мала продавница во градот Хановер ...

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Centar - 26.03.2020

Жена во маркет во Пенсилванија намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари поради што веројатно ќе се соочи со кривична пријава, јави Си-ен-ен. Жената, чиј идентитет властите не го откриваат, влегла во мала продавница во градот Хановер ...

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

24Инфо - 26.03.2020

Жена во маркет во Пенсилванија намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари поради што, веројатно, ќе се соочи со кривична пријава, јави Си-ен-ен. Жената, чиј идентитет властите не го откриваат, влегла во мала продавница во градот Хановер ...

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

MTM - 27.03.2020

Жена во маркет во Пенсилванија намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари поради што, веројатно, ќе се соочи со кривична пријава, јави Си-ен-ен. Жената, чиј идентитет властите не го откриваат, влегла во мала продавница во градот Хановер ...

Намерно кашлаше врз пекарски производи, месо и други намирници во супермаркет – се соочува со казна за тероризам

Таратур - 27.03.2020

Жителка на американската сојузна држава Пенсилванија која намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари во супермаркет, ќе се соочи со кривична пријава за стореното дело, пренесува CNN.

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Денар - 27.03.2020

Жена во маркет во Пенсилванија намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари поради што, веројатно, ќе се соочи со кривична пријава, јави Си-ен-ен. Жената, чиј идентитет властите не го откриваат, влегла во мала продавница во градот Хановер ...