TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Само скопски автомобили во Скопје - Идејата на Шилегов предизвика бурни реакции

Сител - 12.01.2018

Ако доаѓате кон Скопје, автомобилот да го оставите на влез а кон центарот на градот да продолжите со воз, автобус или велосипед. Ова е една од предлог мерките со кои градските власти предвидуваат да го намалат аерозагадувањето кое доаѓа од ...

Град Скопје: Системско менување на концептот на јавниот превоз

Р.С.Европа - 12.01.2018

Проектот „Паркирај и вози“ опфаќа можност за луѓето кои доаѓаат надвор од Скопје на организиран начин и безбедно да ги остават своите возила на паркинзите што ќе ги изгради Град Скопје на влезот на градот и од таму да го користат јавниот градски ...

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

24 Вести - 12.01.2018

Нема да има забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето, рече градоначалникот Петре Шилегов. Целта на проектот е на жителите од внатрешноста да им се обезбедат бесплатни паркинг места, а не да им ...

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, ќе има бесплатен паркинг

Press24 - 12.01.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска информираше дека нема да има забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како мерка за намалување на загаденоста на воздухот. Шилегов на прес-конференција информираше дека целта е а жителите ...

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз...

Н.Македонија - 12.01.2018

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз Градот Скопје не предвидува забрана за влез на возила во Скопје кои доаѓаат од внатрешноста на државата. Тоа никогаш ниту било предвидено ниту предвидуваме да забраниме влез на возила во Скопје ...

ГРАД СКОПЈЕ: Лага е дека ќе се забрани влез за возила од внатрешноста

10без10 - 12.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Од Град Скопје велат дека не се планира никаква забрана за влез ...

Лага е дека е забранет влез во Скопје за возила од внатрешноста

+инфо - 11.01.2018

На граѓаните од внатрешноста ќе им овозможи бесплатен паркинг на влезовите во Скопје, а до својата дестинација да стигнат користејќи јавен превоз. Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за ...

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

Локално - 12.01.2018

Нема да има забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето, рече градоначалникот Петре Шилегов. Целта на проектот е на жителите од внатрешноста да им се обезбедат бесплатни паркинг места, а не да им ...

Шилегов: Нема да се забрани влез за возила од внатрешноста, ќе има бесплатен паркинг

Скопје инфо - 12.01.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска информираше дека нема да има забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како мерка за намалување на загаденоста на воздухот. Шилегов на прес-конференција информираше дека целта е а жителите ...

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз

Нова ТВ - 12.01.2018

Градот Скопје не предвидува забрана за влез на возила во Скопје кои доаѓаат од внатрешноста на државата. „Тоа никогаш ниту било предвидено ниту предвидуваме да забраниме влез на возила во Скопје од другите градови“, изјави градоначалникот Петре ...

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Макфакс - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. „Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Шилегов: „Паркирај и вози“ за поквалитетен јавен превоз

Канал5 - 12.01.2018

Градот Скопје не предвидува забрана за влез на возила во Скопје кои доаѓаат од внатрешноста на државата. Тоа никогаш ниту било предвидено ниту предвидуваме да забраниме влез на возила во Скопје од другите градови, вели градоначалникот Петре Шилегов.

Град Скопје: Не планираме забрана за влез на моторни возила од други градови

Канал5 - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

ГРАД СКОПЈЕ: Нема забрани за возила од други градови, работиме на одржливи решенија

Популарно - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

(ВИДЕО) Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

А1 On - 11.01.2018

Град Скопје не планира никаква забрана за влез на возила во Скопје од другите градови со моторни возила, како што пренесоа дел од медиумите. Имено, Градот Скопје во насока на намалување на влезот на возила во Скопје размислува за имплементирање на ...

Град Скопје: Не планираме никаква забрана за влез со моторни возила

Стандард - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. „Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Вечер - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. „Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Град Скопје не планира никаква забрана за влез со моторни возила

Press24 - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со моторни возила, како што пренесоа дел од ...

Се огласи Град Скопје во врска со информациите околу забраната за влез на возила во Скопје од другите градови

Sky - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Интегрален текст од соопштението на Град Скопје: Град Скопје не ...

Град Скопје: Лага е дека е ќе се забрани влез за возила од внатрешноста, само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

Фокус - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Од Град Скопје велат дека не се планира никаква забрана за влез ...

Град Скопје се огласи во врска со информациите дека ќе се забрани влез на возила од другите градови

Курир - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Од Град Скопје велат дека не се планира никаква забрана за влез ...

Град Скопје: Нема забрани за возила од други градови, работиме на одржливи решенија

Слободен Печат - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Град Скопје: Лага е дека е ќе се забрани влез за возила од внатрешноста, само ќе им се обезбеди бесплатен паркинг

Република - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Од Град Скопје велат дека не се планира никаква забрана за влез ...

Град Скопје: Не планираме никаква забрана за влез на моторни возила од другите градови

Либертас - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Точка - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите што се објавија на некои портали во врска со наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови како дел од мерките против загадувањето. „Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Град Скопје: Не планираме никаква забрана за влез на моторни возила од другите градови

Локално - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Поглед - 11.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите што се објавија на некои портали во врска со наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови како дел од мерките против загадувањето. „Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со моторни возила

Бизнис Вести - 12.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Град Скопје: Нема забрана за влез на возила од други градови поради загадувањето

Денар - 12.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите што се објавија на некои портали во врска со наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови како дел од мерките против загадувањето. „Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Град Скопје: Нема забрани за возила од другите градови, се работи на одржливи решенија

Таратур - 12.01.2018

Градот Скопје реагира на информациите кои што се објавија на некои портали околу наводна забрана за влез на возила во Скопје од другите градови, како дел од мерките против загадувањето. Град Скопје не планира никаква забрана за влез во Скопје со ...

Градот разгледува можност граѓаните од внатрешноста да паркираат на влезот од Скопје, а потоа да се движат со јавен ...

еМагазин - 12.01.2018

Град Скопје не планира никаква забрана за влез на возила во Скопје од другите градови со моторни возила, како што пренесоа дел од медиумите, информираат од Град Скопје. „Имено, Градот Скопје во насока на намалување на влезот на возила во Скопје ...