TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Руди Гобер ги предводи најдобрите дефанзивци во НБА лигата

Gol.mk - 25.05.2018

НБА лигата ги соопшти првата и втората петорка на дефанзивци во најсилната кошаркарска лига, а предводник со најмногу гласови е Французинот Руди Гробер. Покрај 25-годишниот Руди Гoбер (Јута), во првата петорка се и Ентони Дејвис (Њу Орлеанс), Виктор ...

ФРАНЦУСКА ДЕФАНЗИВНА ДОМИНАЦИЈА: Руди Гобер најдобро го штити кошот

SportMedia - 24.05.2018

Францискиот центар собра вкупно 192 поени во изборот и излезе на првото место кај најдобрите дефанзивни играчи во најсилната лига на светот, што е негов втор „влез" во оваа конкуренција. Во петте најдобри одбранбени играчи се уште и Ентони Дејвис ...

Руди Гобер ги предводи најдобрите дефанзивци во НБА лигата

TopSport - 24.05.2018

НБА лигата го објави составите на првата и втората дефанзивна петорка за оваа сезона. Најмногу гласови во изборот добил центарот на Јута Џез, Руди Гобер. 25-годишниот француски репрезентативец добил вкупно 192 гласа.

НБА ги избра најдобрите дефанзивци

Стандард - 24.05.2018

НБА лигата ги објави имињата на најдобрите одбранбени кошаркари во сезоната 2017/18. Најмногу гласови за играта во одбрана доби центарот на Јута Џез, Руди Гоберт. Французинот сезоната ја заврши со просек по натпревар од 10,7 скока и 2,3 блокади.

Руди Гобер ги предводи најдобрите дефанзивци во НБА лигата

Макфакс - 24.05.2018

НБА лигата го објави составите на првата и втората дефанзивна петорка за оваа сезона. Најмногу гласови во изборот добил центарот на Јута Џез, Руди Гобер. 25-годишниот француски репрезентативец добил вкупно 192 гласа.

НБА ги избра најдобрите дефанзивци

Локално - 24.05.2018

НБА лига ги објави имињата на најдобри одбранбени кошаркари во сезоната 2017/18. Најмногу гласови за играта во одбрана доби центарот на Јута Џез, Руди Гоберт. Французинот сезоната ја заврши со просек по натпревар од 10,7 скока и 2,3 блокади.

НБА ги избра најдобрите дефанзивци

Курир - 24.05.2018

НБА лига ги објави имињата на најдобри одбранбени кошаркари во сезоната 2017/18. Најмногу гласови за играта во одбрана доби центарот на Јута Џез, Руди Гоберт. Французинот сезоната ја заврши со просек по натпревар од 10,7 скока и 2,3 блокади.

НБА ги избра најдобрите дефанзивци

Либертас - 24.05.2018

НБА лига ги објави имињата на најдобри одбранбени кошаркари во сезоната 2017/18. Најмногу гласови за играта во одбрана доби центарот на Јута Џез, Руди Гоберт. Французинот сезоната ја заврши со просек по натпревар од 10,7 скока и 2,3 блокади.

НБА ги избра најдобрите дефанзивци

А1 On - 24.05.2018

НБА лига ги објави имињата на најдобри одбранбени кошаркари во сезоната 2017/18. Најмногу гласови за играта во одбрана доби центарот на Јута Џез, Руди Гоберт. Французинот сезоната ја заврши со просек по натпревар од 10,7 скока и 2,3 блокади.

НБА ги избра најдобрите дефанзивци

Канал5 - 24.05.2018

НБА лига ги објави имињата на најдобри одбранбени кошаркари во сезоната 2017/18. Најмногу гласови за играта во одбрана доби центарот на Јута Џез, Руди Гоберт. Французинот сезоната ја заврши со просек по натпревар од 10,7 скока и 2,3 блокади.

НБА ги избра најдобрите дефанзивци

Sport M - 24.05.2018

НБА лига ги објави имињата на најдобри одбранбени кошаркари во сезоната 2017/18. Најмногу гласови за играта во одбрана доби центарот на Јута Џез, Руди Гоберт. Французинот сезоната ја заврши со просек по натпревар од 10,7 скока и 2,3 блокади.

НБА лига ги објави имињата на најдобрите дефанзивци

Вечер - 24.05.2018

НБА лига ги објави имињата на најдобри одбранбени кошаркари во сезоната 2017/18. Најмногу гласови за играта во одбрана доби центарот на Јута Џез, Руди Гоберт. Французинот сезоната ја заврши со просек по натпревар од 10,7 скока и 2,3 блокади.