TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

М3Con во живо стрим на Тод Су од Apex Legends

IT.mk - 24.03.2020

Конференцијата М3Con продолжува денес со онлајн предавањето на Тод Су од Respawn Entertainment, креаторите на Apex Legends. Во неговото најавено едукативно предавање, Тод ќе одговори на често поставеното прашање, „Како продолжува компанијата Respawn ...

M3CON конференцијата ќе се одржи и ќе биде бесплатна

Факултети - 24.03.2020

И покрај тоа што M3CON конференцијата беше откажана, М3ДС и нивните претходно најавени говорници не се откажуваат. Сега конференцијата е достапна за секого и ќе биде бесплатна. Во најава го имаме Тод Сју, арт-директор на „Apex Legends“.

M3CON конференција ќе се одржи и ќе биде бесплатна

USB - 24.03.2020

И покрај тоа што M3CON конференцијата беше откажана, М3ДС и нивните претходно најавени говорници не се откажуваат. Сега конференцијата е достапна за секого и ќе биде бесплатна. Во најава го имаме Тод Сју, арт-директор на „Apex Legends“.