TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џина Лолобриџида (95) најави кандидатура на претстојните избори во Италија

360 степени - 16.08.2022

Освен 95-годишната Лолобриџида, кандидатура на општите избори во Италија најави и поранешниот премиер Силвио Берлускони кој има 85 години Италијанската филмска дива Џина Лолобриџида одлучи да влезе во политиката на 95 години и да се кандидира за ...

Лолобриџида на 95 години ќе се кандидира на избори, сака да стане сенатор

Макфакс - 16.08.2022

Познатата италијанска актерка Џина Лолобриџида изјави дека ќе се кандидира на општите избори следниот месец затоа што „и е доста од препирките на политичарите“. Лолобриџида, кој наполни 95 години во јули, сака да стане сенатор во партијата Суверена ...

Џина Лолобриџида ќе се кандидира на парламентарните избори во Италија

Фокус - 16.08.2022

Италијанската глумица Џина Лолобриџида, која е среде десеттото десетлетие од својот живот, објави дека ќе се кандидира за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 ...

Актерската легенда Џина Лолобриџида ќе се кандидира на следните избори во Италија на 95 години

Сакам да кажам - 16.08.2022

Италијанската актерска дива Џина Лолобриџида објави дека ќе се кандидира на следните парламентарни избори во својата земја зашто ѝ е здосадено од сегашните политичари. Лолобриџида, која наполни 95 години во јули, ќе се обиде да стане сенатор преку ...

Џина Лолобриџида се кандидира за италијанскиот Сенат

Опсервер - 16.08.2022

Италијанската глумица Џина Лолобриџида, која е среде десеттото десетлетие од својот живот, објави дека ќе се кандидира за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 септември. – Уморна сум да слушам како политичарите се расправаат меѓу себе ...

95 годишната италијанска филмска дива сака да се кандидира за Сенат:Државата е во лоша состојба

Канал5 - 15.08.2022

Италијанската филмска дива Џина Лолобриџида ја објави својата кандидатура за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 септември. „Едноставно ми е смачено да слушам политичари кои се расправаат меѓу себе без воопшто да се зафатат со ...

Италијанската филмска дива Џина Лолобриџида сака да се кандидира за Сенат: Државата е во лоша состојба

Курир - 15.08.2022

Италијанската филмска дива Џина Лолобриџида ја објави својата кандидатура за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 септември. – Едноставно ми е смачено да слушам политичари кои се расправаат меѓу себе без воопшто да се зафатат со ...

„Уморна сум од политичарите, само се расправаат ништо не работат“ – Џина Лолобриџида (95) ќе се кандидора за ...

ММС - 16.08.2022

Италијанската глумица Џина Лолобриџида, која е среде десеттото десетлетие од својот живот, објави дека ќе се кандидира за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 септември. – Уморна сум да слушам како политичарите се расправаат меѓу себе ...

Џина Лолобриџида се кандидира за италијанскиот Сенат

MakPress - 16.08.2022

Италијанската глумица Џина Лолобриџида, која е среде десеттото десетлетие од својот живот, објави дека ќе се кандидира за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 септември. – Уморна сум да слушам како политичарите се расправаат меѓу себе ...

Џина Лолобриџида ќе се кандидира на парламентарните избори: Италија е во лоша состојба

Кајгана - 16.08.2022

Италијанската глумица Џина Лолобриџида објави дека ќе се кандидира за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 септември. „Уморна сум да слушам како политичарите се расправаат меѓу себе без да се занимаваат со работа“, рече филмската дива ...

Џина Лолобриџида се кандидира за италијанскиот Сенат

24 Вести - 16.08.2022

Италијанската актерка Џина Лолобриџида , која е среде десеттото десетлетие од својот живот, објави дека ќе се кандидира за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 септември. – Уморна сум да слушам како политичарите се расправаат меѓу ...

Џина Лолобриџида се кандидира за италијанскиот Сенат

Вечер Прес - 16.08.2022

Италијанската глумица Џина Лолобриџида, која е среде десеттото десетлетие од својот живот, објави дека ќе се кандидира за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 септември. – Уморна сум да слушам како политичарите се расправаат меѓу себе ...

Лолобриџида на 95 години ќе се кандидира на избори, сака да стане сенатор

MTM - 16.08.2022

Познатата италијанска актерка Џина Лолобриџида изјави дека ќе се кандидира на општите избори следниот месец затоа што „ѝ е доста од препирките на политичарите“. Лолобриџида, кој наполни 95 години во јули, сака да стане сенатор во партијата Суверена ...

НА 95 ГОДИНИ Џина Лолобриџида ќе се кандидира за италијанскиот Сенат

+инфо - 16.08.2022

Познатата италијанска актерка Џина Лолобриџида изјави дека ќе се кандидира на општите избори следниот месец затоа што „и е доста од препирките на политичарите“. Лолобриџида, кој наполни 95 години во јули, сака да стане сенатор во партијата Суверена ...

Џина Лолобриџида се кандидира за италијанскиот Сенат

Во Центар - 16.08.2022

Италијанската глумица Џина Лолобриџида, која е среде десеттото десетлетие од својот живот, објави дека ќе се кандидира за италијанскиот Сенат на парламентарните избори на 25 септември. – Уморна сум да слушам како политичарите се расправаат меѓу себе ...