TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Мексико во 2021 година биле убиени над илјада жени

А1 On - 22.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...

Над илјада жени биле убиени во Мексико во 2021 година

Слободен Печат - 22.01.2022

Во Мексико , каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...

Во земја од Латинска Америка за една година се убиени 1.004 жени

Фактор - 22.01.2022

Во Мексико лани се убиени повеќе од илјада жени. Точната бројка е 1.004 жртви. Стапката на убиства на жени во оваа земја е меѓу највисоките во Латинска Америка. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува ...

Во Мексико во 2021 година биле убиени над 1.000 жени

Нова ТВ - 22.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени . Ова е највисока бројка од 2015 година , а истакнато е дека насилството, и покрај судските постапки и високите казни, од ...

Во Мексико во 2021 година биле убиени над илјада жени

Независен - 22.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...

Во Мексико во 2021 година биле убиени над илјада жени

Опсервер - 22.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...

Во Мексико во 2021 година биле убиени 1.004 жени

Локално - 22.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...

Во Мексико во 2021 година биле убиени над илјада жени

Курир - 22.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...

Во Мексико во 2021 година биле убиени над илјада жени

Нетпрес - 22.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...

Во Мексико во 2021 година биле убиени над илјада жени

Вечер Прес - 22.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...

Во Мексико во 2021 година биле убиени над илјада жени

Сител - 23.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...

Во Мексико во 2021 година биле убиени над илјада жени

MakPress - 23.01.2022

Во Мексико, каде стапката на убиства на жени е меѓу највисоките во Латинска Америка, во 2021 година биле убиени 1.004 жени. Во извештајот на Националниот секретаријат на системот за јавна безбедност се наведува дека од 1 јануари до 31 декември 2021 ...