TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Елен соборил хеликоптер: Посадата преживеала, еленот угинал

Канал5 - 14.02.2018

Еден канадски елен соборил хеликоптер, чија посада се обидувала да го улови во планините на истокот на американската држава Јута. Властите на округот Васаш соопштиле дека еленот скокнал и го закачил задниот ротор на хеликоптерот кој летал на само ...

Елен соборил хеликоптер…

365 - 14.02.2018

Некаде во планините на истокот на Јута, канадски елен успеал да собори хеликоптер додека екипажот се обидувал да го фати. Додека екипажот од хеликоптерот се обидувал да го улови во мрежа за потоа да му стави локатор за следење, еленот (се работи за ...

Елен собори хеликоптер – екипажот преживеа, еленот загина

Макфакс - 14.02.2018

Елен собори хеликоптер на истокот на американската држава Јута. Екипажот на хеликоптерот се обидел да го улови животното со цел да му намести уред за следење. Властите соопштија дека еленот скокнал и го закачил задниот дел од хеликоптерот што летал ...

Елен собори хеликоптер – преживеа екипажот, загина еленот

Вечер - 14.02.2018

Елен собори хеликоптер на истокот на американската држава Јута. Екипажот на хеликоптерот се обидел да го улови животното, со цел да му намести уред за следење. Властите соопштија дека еленот скокнал и го закачил задниот дел од хеликоптерот што летал ...