TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Приведен дебарчанец за доиздржување затворска казна

MakPress - 18.10.2020

На 16.10.2020 од страна на полициски службеници на ОВР Дебар, врз основа на судска наредба, лишен е од слобода E.K.(25) од Дебар, за доиздржување казна затвор од три години и седум месеци во Казнено-поправната установа Затвор Идризово.

Приведени четворица кумановци за издржување на затворски казни

Kumanovo News - 18.10.2020

Полицијата приведе четири лица од Куманово коишто треба да издржуваат затворски казни од една до пет ипол години. Полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба го привеле Б.С.

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

Курир - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.(26) од Куманово за издржување казна затвор од пет ипол години во Казнено-поправната установа Затвор Идризово за извршено ...

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

Сител - 17.10.2020

Вчера во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.(26) од Куманово за издржување казна затвор од пет ипол години во Казнено-поправната установа Затвор Идризово за извршено кривично ...

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

Кумановски м. - 17.10.2020

Четири лица на возраст од 25 до 20 години во текот на изминатите денови биле приведени од полицијата поради барање за издржување затворски казни. На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска ...

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

24Инфо - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.(26) од Куманово за издржување казна затвор од пет ипол години во Казнено-поправната установа Затвор Идризово за извршено ...

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

Скопје1 - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.(26) од Куманово за издржување казна затвор од пет ипол години во Казнено-поправната установа Затвор Идризово за извршено ...

Приведени четири лица од Куманово за издржување затворски казни до шест години

Опсервер - 17.10.2020

Полицијата приведе четири лица од Куманово коишто треба да издржуваат затворски казни до шест години. На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.

Приведени четири лица од Куманово за издржување затворски казни до шест години

Вечер - 17.10.2020

Полицијата приведе четири лица од Куманово коишто треба да издржуваат затворски казни до шест години. На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

Скопје инфо - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.(26) од Куманово за издржување казна затвор од пет ипол години во Казнено-поправната установа Затвор Идризово за извршено ...

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

4NEWS - 17.10.2020

Вчера во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.(26) од Куманово за издржување казна затвор од пет ипол години во Казнено-поправната установа Затвор Идризово за извршено кривично ...

Приведени четири лица од Куманово за издржување затворски казни до шест години

Centar - 17.10.2020

Полицијата приведе четири лица од Куманово коишто треба да издржуваат затворски казни до шест години. На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

А1 On - 17.10.2020

Полицијата приведе четири лица од Куманово коишто треба да издржуваат затворски казни до шест години. На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

MakPress - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.(26) од Куманово за издржување казна затвор од пет ипол години во Казнено-поправната установа Затвор Идризово за извршено ...

Приведен дебарчанец за доиздржување затворска казна

Сител - 18.10.2020

На 16.10.2020 од страна на полициски службеници на ОВР Дебар, врз основа на судска наредба, лишен е од слобода E.K.(25) од Дебар, за доиздржување казна затвор од три години и седум месеци во Казнено-поправната установа Затвор Идризово.

Приведен дебарчанец за доиздржување затворска казна

4NEWS - 18.10.2020

На 16.10.2020 од страна на полициски службеници на ОВР Дебар, врз основа на судска наредба, лишен е од слобода E.K.(25) од Дебар, за доиздржување казна затвор од три години и седум месеци во Казнено-поправната установа Затвор Идризово.

Приведен дебранец за доиздржување затворска казна

Опсервер - 18.10.2020

– На 16 октомври од страна на полициски службеници на ОВР Дебар, врз основа на судска наредба, лишен е од слобода E.K. (25) од Дебар, за доиздржување казна затвор од три години и седум месеци во Казнено-поправната установа Затвор Идризово.

Приведен дебранец за доиздржување затворска казна

ТВ21 - 18.10.2020

На 16 октомври од страна на полициски службеници на ОВР Дебар, врз основа на судска наредба, лишен е од слобода E.K. (25) од Дебар, за доиздржување казна затвор од три години и седум месеци во Казнено-поправната установа Затвор Идризово.

Приведен дебранец за доиздржување затворска казна

Press24 - 18.10.2020

На 16 октомври од страна на полициски службеници на ОВР Дебар, врз основа на судска наредба, лишен е од слобода E.K. (25) од Дебар, за доиздржување казна затвор од три години и седум месеци во Казнено-поправната установа Затвор Идризово.

Приведен жител на Дебар за доиздржување затворска казна

А1 On - 18.10.2020

На 16 октомври од страна на полициски службеници на ОВР Дебар, врз основа на судска наредба, лишен е од слобода E.K. (25) од Дебар, за доиздржување казна затвор од три години и седум месеци во Казнено-поправната установа Затвор Идризово.

Приведен дебранец за доиздржување затворска казна

Канал5 - 18.10.2020

На 16 октомври од страна на полициски службеници на ОВР Дебар, врз основа на судска наредба, лишен е од слобода E.K. (25) од Дебар, за доиздржување казна затвор од три години и седум месеци во Казнено-поправната установа Затвор Идризово.

Приведени четири лица од Куманово за издржување казна затвор до шест години

ТВ21 - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.(26) од Куманово за издржување казна затвор од пет ипол години во Казнено-поправната установа Затвор Идризово за извршено ...

Приведени четири лица од Куманово за издржување затворски казни до шест години

Макфакс - 17.10.2020

Полицијата приведе четири лица од Куманово коишто треба да издржуваат затворски казни до шест години. На 16.10.2020 во 08.20 часот во Куманово, полициски службеници од СВР Куманово, врз основа на судска наредба, го привеле Б.С.