TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Попов: Граѓаните порачаа дека СДСМ ќе замине во историја и поддршката ќе ја дадат на ВМРО-ДПМНЕ затоа што ...

Макфакс - 03.06.2023

-Заедно мојот тим во рамки на акцијата што ја организира ВМРО-ДПМНЕ сме во посета на населени места во општина Крушево. Денеска ги посетуваме населените места Врбоец, Свето Митрани, Пресил и Бучини.

(Видео) Попов: Граѓаните порачаа дека СДСМ ќе замине во историја и поддршката ќе ја дадат на ВМРО-ДПМНЕ затоа што ...

Точка - 03.06.2023

-Заедно мојот тим во рамки на акцијата што ја организира ВМРО-ДПМНЕ сме во посета на населени места во општина Крушево. Денеска ги посетуваме населените места Врбоец, Свето Митрани, Пресил и Бучини.

Попов: Граѓаните порачаа дека СДСМ ќе замине во историја и поддршката ќе ја дадат на ВМРО-ДПМНЕ затоа што секогаш се ...

24Инфо - 03.06.2023

-Заедно мојот тим во рамки на акцијата што ја организира ВМРО-ДПМНЕ сме во посета на населени места во општина Крушево. Денеска ги посетуваме населените места Врбоец, Свето Митрани,Пресил и Бучини.

Попов: Граѓаните порачаа дека СДСМ ќе замине во историја и поддршката ќе ја дадат на ВМРО-ДПМНЕ затоа што секогаш се ...

Lider - 03.06.2023

-Заедно мојот тим во рамки на акцијата што ја организира ВМРО-ДПМНЕ сме во посета на населени места во општина Крушево. Денеска ги посетуваме населените места Врбоец, Свето Митрани, Пресил и Бучини.

Попов: Граѓаните порачаа дека СДСМ ќе замине во историја и поддршката ќе ја дадат на ВМРО-ДПМНЕ затоа што секогаш се ...

Република - 03.06.2023

-Заедно мојот тим во рамки на акцијата што ја организира ВМРО-ДПМНЕ сме во посета на населени места во општина Крушево. Денеска ги посетуваме населените места Врбоец, Свето Митрани,Пресил и Бучини.

Попов: Граѓаните порачаа дека СДСМ ќе замине во историја и поддршката ќе ја дадат на ВМРО-ДПМНЕ затоа што секогаш се ...

Курир - 03.06.2023

Заедно мојот тим во рамки на акцијата што ја организира ВМРО-ДПМНЕ сме во посета на населени места во општина Крушево. Денеска ги посетуваме населените места Врбоец, Свето Митрани,Пресил и Бучини.

Попов: Граѓаните порачаа дека СДСМ ќе замине во историја

Press24 - 03.06.2023

-Заедно мојот тим во рамки на акцијата што ја организира ВМРО-ДПМНЕ сме во посета на населени места во општина Крушево. Денеска ги посетуваме населените места Врбоец, Свето Митрани,Пресил и Бучини.

Попов: Граѓаните порачаа дека СДСМ ќе замине во историја и поддршката ќе ја дадат на ВМРО-ДПМНЕ

Нетпрес - 03.06.2023

Заедно мојот тим во рамки на акцијата што ја организира ВМРО-ДПМНЕ сме во посета на населени места во општина Крушево. Денеска ги посетуваме населените места Врбоец, Свето Митрани, Пресил и Бучини.

Попов: Граѓаните порачаа дека СДСМ ќе замине во историја и поддршката ќе ја дадат на ВМРО-ДПМНЕ затоа што секогаш се ...

MakPress - 03.06.2023

Заедно мојот тим во рамки на акцијата што ја организира ВМРО-ДПМНЕ сме во посета на населени места во општина Крушево. Денеска ги посетуваме населените места Врбоец, Свето Митрани,Пресил и Бучини.