TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Марк Цукерберг најави дека во иднина дури 50% од вработените во Facebook ќе работат од дома

Иновативност - 23.05.2020

Веднаш после најавата на Џек Дорси дека вработените во Twitter ќе можат засекогаш да работат од дома, вчера Марк Цукерберг најави план за Facebook, кој според предвидувањата на аналитичарите, може да предизвика тектонски промени во Силиконската ...

Facebook ќе им овозможи на своите вработени да продолжат да работат од дома

Smartportal - 22.05.2020

Ова е втора позната ИТ компанија која го менува начинот на работа долгорочно и по завршувањето на состојбата со COVID-19 Се очекува Facebook повторно да ги отвори своите канцеларии некаде во јуни, но од компанијата се одлучија да на своите вработени ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Вечер - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Независен - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Facebook ќе работат од дома

USB - 22.05.2020

Генералнио т директор на Facebook, Марк Цукерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Бизнис Вести - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук”, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

А1 On - 22.05.2020

Генералниот директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Криза во Фејсбук: Половина од вработените ќе работат од дома

Курир - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Локално - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

MakPress - 22.05.2020

Генералниот директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Facebook ќе им овозможи на своите вработени да продолжат да работат од дома

Курир - 22.05.2020

Се очекува Facebook повторно да ги отвори своите канцеларии некаде во јуни, но од компанијата се одлучија да на своите вработени им овозможат да продолжат да работат од дома, а истото да го продолжат подолго време.

20.000 вработени во Facebook ќе можат да работат од дома засекогаш

Кумановски м. - 22.05.2020

Извршниот директор на „Фејсбук“ Марк Закерберг очекува дека во следните десет години скоро 50 проценти од вработените во компанијата ќе ги извршуваат своите работни задачи од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои ...

Facebook ќе им овозможи на своите вработени да продолжат да работат од дома

Пулс24 - 23.05.2020

Се очекува Facebook повторно да ги отвори своите канцеларии некаде во јуни, но од компанијата се одлучија да на своите вработени им овозможат да продолжат да работат од дома, а истото да го продолжат подолго време.

Марк Цукерберг најави дека во иднина дури 50% од вработените во Facebook ќе работат од дома

Курир - 24.05.2020

Веднаш после најавата на Џек Дорси дека вработените во Twitter ќе можат засекогаш да работат од дома, вчера Марк Цукерберг најави план за Facebook, кој според предвидувањата на аналитичарите, може да предизвика тектонски промени во Силиконската ...