TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По изборите дивата платформа на Матка доби ограда, клупи и маси

Сител - 15.05.2019

По изборитесе доградува дивата платформа на Матка во првиот залив по браната, додека од Општина Сарај сè уште се чека одговор на барањето за нејзина легализација пишува а1он . Поставена е дрвена ограда на платформата, а покрај малиот објект се ...

Дивата платформа на Матка доби ограда, клупи и маси

Скопје1 - 15.05.2019

Постизборно се доградува дивата платформа на Матка во првиот залив по браната, додека од Општина Сарај сè уште се чека одговор на барањето за нејзина легализација. Поставена е дрвена ограда на платформата, а покрај малиот објект се поставени маси и ...

Дивата платформа на Матка постизборно доби ограда

А1 On - 15.05.2019

Постизборно се доградува дивата платформа на Матка во првиот залив по браната, додека од Општина Сарај сè уште се чека одговор на барањето за нејзина легализација. Поставена е дрвена ограда на платформата, а покрај малиот објект се поставени маси и ...

Дивата платформа на Матка постизборно доби ограда

24Инфо - 15.05.2019

Постизборно се доградува дивата платформа на Матка во првиот залив по браната, додека од Општина Сарај сè уште се чека одговор на барањето за нејзина легализација, информира А1он . Поставена е дрвена ограда на платформата, а покрај малиот објект се ...

По изборите дивата платформа на Матка се користи за одмор

Скопје инфо - 15.05.2019

По изборитесе доградува дивата платформа на Матка во првиот залив по браната, додека од Општина Сарај сè уште се чека одговор на барањето за нејзина легализација пишува а1он . Поставена е дрвена ограда на платформата, а покрај малиот објект се ...