TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Еквадор запленети 1,5 тони кокаин

24 Вести - 14.02.2018

Еквадорската полиција на аеродромот во градот Гвајкил заплени 1,5 тони кокаин, кои биле скриени во пакети со чоколада во прав превидени за извоз во Европа. „Овие 1.500 килограми кокаин, скриени во чоколадни производи, требаше да бидат испратени во ...

Во Еквадор запленети 1,5 тони кокаин

Сител - 14.02.2018

Еквадорската полиција на аеродромот во градот Гвајкил заплени 1,5 тони кокаин, кои биле скриени во пакети со чоколада во прав превидени за извоз во Европа. - Овие 1.500 килограми кокаин, скриени во чоколадни производи, требаше да бидат испратени во ...

Во Еквадор запленети 1,5 тони кокаин...

Н.Македонија - 14.02.2018

Во Еквадор запленети 1,5 тони кокаин Еквадорската полиција на аеродромот во градот Гвајкил заплени 1,5 тони кокаин, кои биле скриени во пакети со чоколада во прав превидени за извоз во Европа.

Во Еквадор запленети 1,5 тони кокаин

А1 On - 14.02.2018

Еквадорската полиција на аеродромот во градот Гвајкил заплени 1,5 тони кокаин, кои биле скриени во пакети со чоколада во прав превидени за извоз во Европа. – Овие 1.500 килограми кокаин, скриени во чоколадни производи, требаше да бидат испратени во ...

Во Еквадор запленети 1,5 тони кокаин

Алфа - 14.02.2018

Еквадорската полиција на аеродромот во градот Гвајкил заплени 1,5 тони кокаин, кои биле скриени во пакети со чоколада во прав превидени за извоз во Европа. Еквадорската полиција на аеродромот во градот Гвајкил заплени 1,5 тони кокаин, кои биле ...

Во Еквадор запленети 1,5 тони кокаин

Правдико - 14.02.2018

Еквадорската полиција на аеродромот во градот Гвајкил заплени 1,5 тони кокаин, кои биле скриени во пакети со чоколада во прав превидени за извоз во Европа. – Овие 1.500 килограми кокаин, скриени во чоколадни производи, требаше да бидат испратени во ...