TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДОКУМЕНТ: Владата го „шитнала“ Ѓунер Исмаил на СДСМ

Press24 - 13.02.2014

Кликнете на фотката за поголема верзија Од Владата, со посебен договор (спогодба) Ѓунер Исмаил и бил отстапен на СДСМ. Вакви договори Владата често прави со остнатите државни институции, но вистинска ...

Владата на СДСМ му го отстапила Ѓунер Исмаил на СДСМ

Курир - 13.02.2014

Од Владата, со посебен договор (спогодба) Ѓунер Исмаил му бил отстапен на СДСМ, пренесува Прес 24. Вакви договори Владата често прави со останатите државни институции, но вистинска реткост, ако не и ...

Владата му го отстапила Ѓунер Исмаил на СДСМ

Нетпрес - 13.02.2014

Од Владата, со посебен договор (спогодба) Ѓунер Исмаил му бил отстапен на СДСМ, пренесува Прес 24. Вакви договори Владата често прави со останатите државни институции, но вистинска реткост, ако не и ...

Прес 24: Владата го „шитнала“ Ѓунер Исмаил на СДСМ

Канал5 - 13.02.2014

Од Владата, со посебен договор Ѓунер Исмаил во 1997 и бил отстапен на СДСМ, пишува порталот Прес 24. Вакви договори владата честопати правела со останатите државни институции, но вистинска реткост, ...

Владата на СДСМ му го отстапила Ѓунер Исмаил на СДСМ

Денешен - 13.02.2014

Со посебен договор (спогодба) од Владата, Ѓунер Исмаил му бил отстапен на СДСМ, пренесува Прес 24. Вакви договори Владата често прави со останатите државни институции, но вистинска реткост, ако не и ...

Владата му го "шитнала" Ѓунер Исмаил на СДСМ

Вечер Прес - 13.02.2014

Од Владата, со посебен договор (спогодба) Ѓунер Исмаил во 1997 година му бил отстапен на СДСМ, пренесува Прес 24. Вакви договори Владата често прави со останатите државни институции, но вистинска ...