TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Тера - 28.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Кумановски м. - 28.10.2021

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“ Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

OhridNews - 28.10.2021

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“. Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Алсат-М - 28.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Убавина и Здравје - 28.10.2021

Стан за 100 денари, да и тоа е можно со инстант лотаријата на Државна лотарија Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски , дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза ...

И битолчани гребат „Доме сладок доме“

Тера - 27.10.2021

„Доме сладок доме“, инстант лозот на Државна лотарија се уште привлечен за играчите на државна лотарија, можност за стан за секој играч. Еден таков најдовме пред едно од продажните места во Битола. И други битолчани си гребат грепки.

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Centar - 27.10.2021

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“ Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме ...

Државна лотарија: Доделен е и 4-тиот стан од инстант лозот „Доме сладок доме".

Канал5 - 27.10.2021

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук. Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“ Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за ...

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“

еМагазин - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со , дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот добитник на стан во ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Gostivarpress.mk - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Фактор - 27.10.2021

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“ Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук - Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме ...

Црнобело - 27.10.2021

Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот добитник на стан во Скопје од инстант лозот Доме, сладок доме. Станот со големина од 32 квадрата е во вредност од 2 914 181 денар (со сите вклучени давачки, данок на имот, трошоци за пренос и ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Press24 - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Кајгана - 27.10.2021

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“ Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

24Инфо - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Н.Македонија - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му пет инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан во Скопје како роденденски подарок од дедо за својот внук

Точка - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук. Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме ...

Попара - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Сител - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Среќата му донесе стан во Аеродром- роденденски подарок од дедо за својот внук

Телма - 27.10.2021

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“.Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

ММС - 27.10.2021

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“ Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук – Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме ...

Скопје24 - 27.10.2021

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“.Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме ...

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“

Локално - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук – доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме ...

ТВ21 - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Слободен Печат - 27.10.2021

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“ Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот добитник на стан во Скопје од инстант лозот Доме, сладок доме.

Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Скопје инфо - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“

Фокус - 27.10.2021

Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза „Доме сладок доме“. Раде Стојчевски од скопската населба Драчево е четвртиот ...