TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар (ВИДЕО)

USB - 13.02.2020

Нови от Q950 TS QLED 8K телевизор претставен заедно со новите уреди од QLED 8K, QLED 4K, L ifestyle и MicroLED сегмент ите Валета, Малта – Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави нови те модел и на телевизор и и аудио уреди за ...

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор за Европа

Телефони.мк - 13.02.2020

Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се водечкиот flagship телевизор Q950TS QLED 8K, проширената понуда на QLED 8K и 4K уредите, MicroLED, Lifestyle телевизорите и ...

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Фактор - 13.02.2020

Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се водечкиот flagship телевизор Q950TS QLED 8K, проширената понуда на QLED 8K и 4K уредите, MicroLED, Lifestyle ...

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

еМагазин - 14.02.2020

Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се водечкиот flagship телевизор Q950TS QLED 8K, проширената понуда на QLED 8K и 4K уредите, MicroLED, Lifestyle ...

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Smartportal - 14.02.2020

Новиот Q950TS QLED 8K телевизор претставен заедно со новите уреди од QLED 8K, QLED 4K, Lifestyle и MicroLED сегментите Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се ...

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

МакМода - 15.02.2020

Новиот Q950TS QLED 8K телевизор претставен заедно со новите уреди од QLED 8K, QLED 4K, Lifestyle и MicroLED сегментите Компанијата Samsung Electronics Co. ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се ...