TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поделени стотици бесплатни стрипови во стрип-книжарницата „Бункер“

Мета - 26.11.2022

Вторпат од 2017 година, денеска во стрип-книжарницата „Бункер“ во Скопје, која се наоѓа во близина на поранешен „Трготекстил“ на љубителите на стрипови им беа поделени стотици стрипови бесплатно.

Ден на бесплатни стрипови во стрип-книжарницата „Бункер“

Слободен Печат - 26.11.2022

Стрип-книжарницата „Бункер“ по пауза од 2017 година на 26 ноември 2022 одлучи повторно да организира „Ден на бесплатни стрипови“. Станува збор за манифестација што за првпат се одржала во Соединетите Американски Држави во 2002, а потоа се проширила ...

„Ден на бесплатни стрипови”

Бизнис Вести - 26.11.2022

Повеќе од 500 стрипови денеска, од 10:00 до 15:00 часот, бесплатно ќе бидат поделени во стрип-книжарницата „Бункер” во рамки на „Ден на бесплатни стрипови”. По 2017 година, стрип книжарницата „Бункер” повторно организира „Ден на бесплатни стрипови”.

СЕИРЏИЈА, Љубомир Јовановски-Кара: Зошто ми е мил А. Форд

Вечер Прес - 25.11.2022

Хронолошката низа од слики, меѓусебно поврзани со дејствие, позната е како креативен облик на уметничко видување – стрип. Името доаѓа од американскиот израз „комик стрип“ и буквално значи смешна лента.

500 стрипови ќе бидат поделени в сабота во рамки на манифестацијата „Ден на бесплатни стрипови“

MTM - 25.11.2022

Стрип-книжарницата „Бункер“ во Скопје, в сабота – 26 ноември, организира „Ден на бесплатни стрипови“. Се работи за манифестација која за првпат се одржа во Соединетите Американски Држави во 2002, а потоа се прошири и во многу други земји.

Петстотини бесплатни стрипови ќе бидат поделени утре во книжарницата „Бункер“

Мета - 25.11.2022

Петстотини бесплатни стрипови ќе бидат поделени утре во стрип книжарницата „Бункер“ во Скопје. Настанот ќе почне во 10 часот и ќе трае додека не се потрошат количествата. Ваков настан за првпат се одржал во САД во 2002 година, а потоа се проширил во ...

Петстотини бесплатни стрипови ќе бидат поделени утре во книжарницата „Бункер“

Frontline - 25.11.2022

Петстотини бесплатни стрипови ќе бидат поделени утре во стрип книжарницата „Бункер“ во Скопје. Настанот ќе почне во 10 часот и ќе трае додека не се потрошат количествата, пренесува Мета.мк .

„Ден на бесплатни стрипови“

Опсервер - 26.11.2022

– Повеќе од 500 стрипови денеска, од 10:00 до 15:00 часот, бесплатно ќе бидат поделени во стрип-книжарницата „Бункер“ во рамки на „Ден на бесплатни стрипови“. По 2017 година, стрип книжарницата „Бункер“ повторно организира „Ден на бесплатни ...

„Ден на бесплатни стрипови“

Независен - 26.11.2022

Повеќе од 500 стрипови денеска, од 10:00 до 15:00 часот, бесплатно ќе бидат поделени во стрип-книжарницата „Бункер“ во рамки на „Ден на бесплатни стрипови“. По 2017 година, стрип книжарницата „Бункер“ повторно организира „Ден на бесплатни стрипови“.

Ден на бесплатни стрипови

24 Вести - 26.11.2022

Повеќе од 500 стрипови денеска, од 10:00 до 15:00 часот, бесплатно ќе бидат поделени во стрип-книжарницата „Бункер“ во рамки на „Ден на бесплатни стрипови“. По 2017 година, стрип книжарницата „Бункер“ повторно организира „Ден на бесплатни стрипови“.

Ќе се делат бесплатни стрипови

Фокус - 26.11.2022

Повеќе од 500 стрипови денеска, од 10:00 до 15:00 часот, бесплатно ќе бидат поделени во стрип-книжарницата „Бункер“ во Скопје во рамки на „Ден на бесплатни стрипови“. По 2017 година, стрип книжарницата „Бункер“ повторно организира „Ден на бесплатни ...

„Ден на бесплатни стрипови“

Во Центар - 26.11.2022

– Повеќе од 500 стрипови денеска, од 10:00 до 15:00 часот, бесплатно ќе бидат поделени во стрип-книжарницата „Бункер“ во рамки на „Ден на бесплатни стрипови“. По 2017 година, стрип книжарницата „Бункер“ повторно организира „Ден на бесплатни ...

„Ден на бесплатни стрипови“

МКД - 26.11.2022

Повеќе од 500 стрипови денеска, од 10:00 до 15:00 часот, бесплатно ќе бидат поделени во стрип-книжарницата „Бункер" во рамки на „Ден на бесплатни стрипови". По 2017 година, стрип книжарницата „Бункер" повторно организира „Ден на бесплатни стрипови".

„Ден на бесплатни стрипови“ во стрип-книжарницата „Бункер“

Вечер Прес - 26.11.2022

Повеќе од 500 стрипови денеска, од 10:00 до 15:00 часот, бесплатно ќе бидат поделени во стрип-книжарницата „Бункер“, во рамки на „Ден на бесплатни стрипови“. По 2017 година, стрип книжарницата „Бункер“ повторно организира „Ден на бесплатни стрипови“.

ДЕН НА БЕСПЛАТНИТЕ СТРИПОВИ ВО „БУНКЕР“ ВО СКОПЈЕ Повеќе од 500 домашни и странски стрипови ќе бидат поделени

+инфо - 26.11.2022

Покрај бесплатните стрипови, стрип-книжарницата „Бункер" ќе понуди и 30 отсто попуст на целокупниот асортиман. Новина е и што годинава во соработка со „Светот на Биби" еден дел од стриповите ќе бидат подарувани и во нивната продавница во Битола, со ...

Се делат 500 бесплатни стрипови во „Бункер“

Скопје инфо - 26.11.2022

Петстотини бесплатни стрипови се делат денеска во стрип книжарницата „Бункер“ во Скопје. Настанот е започнат од 10 часот и ќе трае додека не се потрошат количините. Ваква иницијатива за првпат се одржала во САД во 2002 година, а потоа се проширила ...

„Ден на бесплатни стрипови“

MakPress - 26.11.2022

Повеќе од 500 стрипови денеска, од 10:00 до 15:00 часот, бесплатно ќе бидат поделени во стрип-книжарницата „Бункер“ во рамки на „Ден на бесплатни стрипови“. По 2017 година, стрип книжарницата „Бункер“ повторно организира „Ден на бесплатни стрипови“.

Ден на бесплатни стрипови во „Бункер“

Н.Македонија - 26.11.2022

Првпат по 2017 година, стрип-книжарницата „Бункер“ повторно организира „Ден на бесплатни стрипови“. Станува збор за манифестација што првпат се одржа во Соединетите Американски Држави во 2002 година, а потоа се прошири и во многу други земји.