TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДОБИ 36,5 МИЛИОНИ ЕВРА И „МРТОВ ЛАДЕН“ СИ ПОЈДЕ НА РАБОТА Канаѓанец не дозволи премијата да му го замати умот

+инфо - 28.11.2023

Не можам да ги оставам. Без мене одделот за испорака нема да биде ист - изјавил Ричер, кој работи во угостителска компанија. Канаѓанец доби џекпот на „Лото Макс“ од 36,5 милиони американски долари, а добитниот тикет сосема случајно го купил во ...

Дошол по торта, уплатил лото и освоил 33 милиони евра - сега ги шокира сите

Канал5 - 27.11.2023

Канаѓанец го добил џекпотот „Лото Макс“ од 36,5 милиони американски долари (околу 33 милиони евра), а добитниот тикет сосема случајно го купил во локален супермаркет. Пјер Ричер од Монтреал дошол во продавницата со својата ќерка за да ѝ купи торта, ...

Отишол по торта, уплати на лотарија и освои 33 милиони евра: Ден подоцна со еден потег шокираше многумина

Во Центар - 28.11.2023

Канаѓанец го добил џекпотот „Лото Макс“ од 36,5 милиони американски долари (околу 33 милиони евра), а добитниот тикет сосема случајно го купил во локален супермаркет. Пјер Ришер од Монтреал дошол во продавницата со својата ќерка за да и’ земе торта, ...

Отишол по торта, уплати на лотарија и освои 33 милиони евра: Ден подоцна со еден потег шокираше многумина

Пулс24 - 28.11.2023

Канаѓанец го добил џекпотот „Лото Макс“ од 36,5 милиони американски долари (околу 33 милиони евра), а добитниот тикет сосема случајно го купил во локален супермаркет. Пјер Ришер од Монтреал дошол во продавницата со својата ќерка за да и’ земе торта, ...