TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бимилк отвори уште една Balans+ Зона - Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

Црнобело - 14.09.2018

Битола, 14 септември 2018 г. ‒ По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола.

Фитнес зона на Тумбе Кафе

Тера - 14.09.2018

Општина Битола ја доби првата Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

Фактор - 14.09.2018

По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола. Како локација за новата Balans+ Зона е одбрано спортско-рекреативното ...

Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

Кајгана - 14.09.2018

Битола, 14 септември 2018 г. ‒ По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола.

Ново спортско-рекреативно катче за битолчани: Бимилк отвори уште една Balans+ Зона

Бизнис Вести - 14.09.2018

По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола. Како локација за новата Balans+ Зона е одбрано спортско-рекреативното ...

Ново спортско-рекреативно катче за битолчани – Бимилк отвори уште една Balans+ Зона

Денар - 14.09.2018

По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола. Како локација за новата Balans+ Зона е одбрано спортско-рекреативното ...

Бимилк отвори уште една Balans+ Зона во Битола

Иновативност - 14.09.2018

По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола. Како локација за новата Balans+ Зона е одбрано спортско-рекреативното ...

Бимилк отвори уште една Balans+ Зона: Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

Кафе пауза - 14.09.2018

По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола. Како локација за новата Balans+ Зона е одбрано спортско-рекреативното ...

Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

Шеталиште - 14.09.2018

Битола доби спортско-рекреативно катче на Тумбе Кафе, кое е едно од најпознатите места за спорт и рекреација на битолчани. Поставени се повеќе справи за рекреација и одржување баланс на телото под брендот на „Balans+“, а истовремено локацијата е и ...

Отворена нова Balans+ Зона во Битола

Бизнис Инфо - 14.09.2018

По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола. Како локација за новата Balans+ Зона е одбрано спортско-рекреативното ...

Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

Екипа - 14.09.2018

По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола. Како локација за новата Balans+ Зона е одбрано спортско-рекреативното ...

(Фото) Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

еМагазин - 14.09.2018

По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола. Како локација за новата Balans+ Зона е одбрано спортско-рекреативното ...

Бимилк отвори уште една Balans+ Зона:Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

Екран - 14.09.2018

По отворањето на првата Balans+ Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во матичниот град на компанијата – Битола. Како локација за новата Balans+ Зона е одбрано спортско-рекреативното ...