TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мисајловски: Турција ви благодариме!

Курир - 08.04.2020

Турција е голем поддржувач и пријател на Македонија.🇲🇰❤️🇹🇷 Турскиот народ во Македонија е високо ценет и е еден од главните контрибутори во развитокот на нашата држава. Република Турција Ви Благодариме! МАКЕДОНИЈА ИМА ПРИЈАТЕЛИ.

Мисајловски: Турција ви благодариме!

Нетпрес - 08.04.2020

Турција е голем поддржувач и пријател на Македонија.🇲🇰❤️🇹🇷 Турскиот народ во Македонија е високо ценет и е еден од главните контрибутори во развитокот на нашата држава. Република Турција Ви Благодариме! МАКЕДОНИЈА ИМА ПРИЈАТЕЛИ.

Мисајловски: Македонија има пријатели

Република - 08.04.2020

Владо Мисајловски на социјалните мрежи се заблагоради на помошта од Турција. Турција е голем поддржувач и пријател на Македонија. Турскиот народ во Македонија е високо ценет и е еден од главните контрибутори во развитокот на нашата држава.