TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ново рочиште за „Монструм“, странките ќе даваат завршни зборови

Алсат-М - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Завршни зборови на новото рочиште за „Монструм“

Н.Македонија - 21.01.2021

Предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови на денешното рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, во Основниот кривичен суд во Скопје.

Ново рочиште за „Монструм“, странките ќе даваат завршни зборови

Фокус - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Завршни зборови на новото рочиште за „Монструм“

МКД - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Ново рочиште за „Монструм“, странките ќе даваат завршни зборови

Опсервер - 21.01.2021

– Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Ново рочиште за „Монструм“, странките ќе даваат завршни зборови

еМагазин - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Ново рочиште за „Монструм“, странките ќе даваат завршни зборови

Независен - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Ново рочиште за „Монструм“, странките ќе даваат завршни зборови

Сител - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Со завршни зборови на странките продолжува „Монструм“

+инфо - 21.01.2021

Случајот „Монструм“ го води судијата Огнен Ставрев, а застапници на обвинението се Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски. Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 ...

Ново рочиште за „Монструм“ - завршни зборови

24 Вести - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Ново рочиште за „Монструм“ – странките ќе даваат завршни зборови

ТВ21 - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Завршни зборови на „Монструм”

24Инфо - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Ново рочиште за „Монструм”, странките ќе даваат завршни зборови

ММС - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Завршни зборови: Случајот со убиството кај Смилковско езеро при крај

Република - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

СУДЕЊЕ ЗА МОНСТРУМ: 8 години од убиството, 4 години обвинетите се на слобода, новата правда од судот, СЈО, Фетаи и ...

Денешен - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Денеска завршни зборови за „Монструм“

Expres - 21.01.2021

Продолжува судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови во За петкратното убиство на момчињата Кире Тричковски, Филип Славковски, Цветанчо ...

Завршни зборови на странките во случајот „Монструм“

Курир - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Случај „Монструм“: Странките ќе даваат завршни зборови

Локално - 21.01.2021

Денес е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови на денешното рочиште за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, во Основниот кривичен суд во Скопје.

Ново рочиште за „Монструм“, странките ќе даваат завршни зборови

Либертас - 21.01.2021

– Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.

Завршни зборови: Случајот со убиството кај Смилковско езеро при крај

Скопје инфо - 21.01.2021

Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за петкратното убиство кај Смилковско Езеро на 12 април 2012 година, на кое е предвидено странките да започнат со давање на завршните зборови.