TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Inseego и Net4 ги здружија силите за да испорачаат 5G решенија за приватните мрежи низ Европа

Бизнис Вести - 11.06.2021

Заедничкото решение ги донесува придобивките од приватната 5G инфраструктура во мрежите на компаниите . Inseego Corp објави соработка со Net4, експертски системски интегратор на IoT решенија, за да се поттикне и поедностави поставувањето на 5G ...

Inseego и Net4 ги здружија силите за да испорачаат 5G решенија за приватните мрежи низ Европа

Опсервер - 11.06.2021

Заедничкото решение ги донесува придобивките од приватната 5G инфраструктура во мрежите на компаниите . Inseego Corp објави соработка со Net4, експертски системски интегратор на IoT решенија, за да се поттикне и поедностави поставувањето на 5G ...

Inseego и Net4 ги здружија силите за да испорачаат 5G решенија за приватните мрежи низ Европа

Локално - 11.06.2021

Заедничкото решение ги донесува придобивките од приватната 5G инфраструктура во мрежите на компаниите. Inseego Corp објави соработка со Net4, експертски системски интегратор на IoT решенија, за да се поттикне и поедностави поставувањето на 5G ...