TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Презентација на платформата „Аеродром – прва општина со европско знаменце“

Независен - 21.01.2021

„Аеродром – прва општина со европско знаменце“ е новата платформа што ќе ја презентира денеска Општина Аеродром. На презентацијата ќе се обратат градоначалникот Златко Марин и високиот претставник на Делегацијата на ЕУ Фрек Јанмаат, а од општината ...

Презентација на платформата „Аеродром – прва општина со европско знаменце“

Опсервер - 21.01.2021

– „Аеродром – прва општина со европско знаменце“ е новата платформа што ќе ја презентира денеска Општина Аеродром. На презентацијата ќе се обратат градоначалникот Златко Марин и високиот претставник на Делегацијата на ЕУ Фрек Јанмаат, а од општината ...

Презентација на платформата „Аеродром – прва општина со европско знаменце”

24Инфо - 21.01.2021

„Аеродром – прва општина со европско знаменце” е новата платформа што ќе ја презентира денеска Општина Аеродром. На презентацијата ќе се обратат градоначалникот Златко Марин и високиот претставник на Делегацијата на ЕУ Фрек Јанмаат, а од општината ...

Презентација на платформата „Аеродром – прва општина со европско знаменце“

MakPress - 21.01.2021

„Аеродром – прва општина со европско знаменце“ е новата платформа што ќе ја презентира денеска Општина Аеродром. На презентацијата ќе се обратат градоначалникот Златко Марин и високиот претставник на Делегацијата на ЕУ Фрек Јанмаат, а од општината ...

Општина Аеродром: Презентација на платформата „Аеродром – прва општина со европско знаменце”

Слободен Печат - 21.01.2021

„Аеродром – прва општина со европско знаменце” е новата платформа што ќе ја презентира денеска Општина Аеродром . На презентацијата ќе се обратат градоначалникот Златко Марин и високиот претставник на Делегацијата на ЕУ, Фрек Јанмаат , а од ...