TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инстаграм ја разгледува опцијата да го скрие бројот на лајкови под објавите

Радио МОФ - 20.04.2019

Инстаграм планира да го скрие бројот на лајкови под објавената фотографија. Оваа опција веќе со денови ја забележуваат дел од корисниците. Пораката што ја добиваат од апликацијата е: „Сакаме вашите следбеници да се фокусираат на тоа што споделувате, ...

„Инстаграм“ размислува за укинување на популарна функција

Факултети - 20.04.2019

„Инстаграм“ наводно ќе го укине копчето за лајкови на фотографиите, за публиката да не може да види на колку луѓе му се допаднал одреден пост. Оваа необјавена функција ја забележала Џејн Вонг, која проучува компјутерски кодови.

Instagram ќе го крие бројот на лајкови

Телефони.мк - 19.04.2019

Социјалната мрежа Instagram подготвува нов тест со кој ќе го крие бројот на лајкови поставени на објавите. Лајковите би им биле достапни само на корисниците за нивен личен увид. Главната цел на оваа измена е корисниците повеќе да уживаат во самите ...

Инстаграм планира да го скрие бројот на лајкови на објавена фотографија

Курир - 19.04.2019

Социјалниот медиум Инстаграм е во план до го скрие бројот на лајкови на дадена фотографија, така што публиката нема да може да дознае кои тип на луѓе ја имаат лајкувано фотографијата. Необјавената карактеристика која што јавно се криеше со денови, ...

Instagram можеби наскоро ќе го крие бројот на лајкови

USB - 19.04.2019

Се повеќе се чини дека причината зошто луѓето воопшто поставуваат било што на социјалните мрежи се лајковите. Тоа е всушност начин да добијат потврда од другите и со што популарноста се оценува според бројот на лајкови кој го добил одреден пост.

Можеби наскоро социјалната мрежа Инстаграм ќе го скрие покажувањето на бројот на лајкови

Точка - 19.04.2019

Сè повеќе изгледа дека причината заради која луѓето објавуваат слики на социјалните мрежи се лајковите. Тоа всушност е начин да добијат потврда од другите, а популарноста се оценува според бројот на лајкови кој што одредениот пост ги добил.