TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најмалку пет жртви во пукање во близина на резиденцијата на мексиканскиот претседател

Нетпрес - 09.12.2019

Најмалку пет лица се убиени во историскиот центар на Сиудад де Мехико кога пензиониран капетан на мексиканската војска отворил оган врз локални жители, соопштија во неделата мексиканските власти.

Четворица убиени во пукање кај претседателската резиденција во Мексико

Макфакс - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две други се повредени во пукање во близина на мексиканската национална палата, претседателска резиденција во историскиот центар на главниот град, соопштија официјални лица.

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

MakPress - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Трамп се откажа од прогласување на мексикански картели за „терористички организации“

Опсервер - 07.12.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека „привремено“ се повлекува од прогласување на мексикански нарко картели за „терористички организации“ на барање на мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор.

Трамп се откажа од прогласување на мексикански картели за „терористички организации“

MakPress - 07.12.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека „привремено“ се повлекува од прогласување на мексикански нарко картели за „терористички организации“ на барање на мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор.

Трамп се откажа од прогласување на мексикански картели за „терористички организации“

Локално - 07.12.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека „привремено“ се повлекува од прогласување на мексикански нарко картели за „терористички организации“ на барање на мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор.

Трамп се откажа од прогласување на мексикански картели за „терористички организации“

iPortal - 07.12.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека „привремено“ се повлекува од прогласување на мексикански нарко картели за „терористички организации“ на барање на мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор.

Трамп се откажа од прогласување на мексикански картели за „терористички организации“

Фокус - 07.12.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека „привремено“ се повлекува од прогласување на мексикански нарко картели за „терористички организации“ на барање на мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор.

Трамп се откажа од прогласување на мексикански картели за „терористички организации“

А1 On - 07.12.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека „привремено“ се повлекува од прогласување на мексикански нарко картели за „терористички организации“ на барање на мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор.

Трамп се откажа од прогласување на мексикански картели за „терористички организации”

Слободен Печат - 07.12.2019

Доналд Трамп ја спомена таа можност во телефонско интервју објавено на 26 ноември на веб-страницата на конзервативниот новинар Бил О'Рајли. Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека „привремено” се повлекува од прогласување на мексикански ...

Трамп се откажа од прогласување на мексикански картели за „терористички организации”

24Инфо - 07.12.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека „привремено” се повлекува од прогласување на мексикански нарко картели за „терористички организации” на барање на мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор.

Трамп се откажа од прогласување на мексикански картели за „терористички организации“

24 Вести - 07.12.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека „привремено“ се повлекува од прогласување на мексикански нарко картели за „терористички организации“ на барање на мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор.

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

А1 On - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

Вечер Прес - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

Опсервер - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

Локално - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Четворица убиени во пукање во претседателската резиденција во Мексико

MTM - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две други се повредени во пукање во близина на мексиканската национална палата, претседателска резиденција во историскиот центар на главниот град, соопштија официјални лица.

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

24Инфо - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

Сител - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико, четири загинати

ТВ21 - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Пукање во Мексико во близина на претседателската резиденција

iPortal - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Четворица загинати при оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

Курир - 08.12.2019

Четири луѓе загинале, а две се повредени во оружен напад во близина на резиденцијата на претседателот на Мексико во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се ...

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

24 Вести - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...

Четворица убиени во пукање кај претседателската резиденција во Мексико

Centar - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две други се повредени во пукање во близина на мексиканската национална палата, претседателска резиденција во историскиот центар на главниот град, соопштија официјални лица.

Четворица убиени во пукање кај претседателската резиденција во Мексико

Точка - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две други се повредени во пукање во близина на мексиканската национална палата, претседателска резиденција во историскиот центар на главниот град, соопштија официјални лица.

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

Н.Македонија - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во пукање во близина на мексиканската претседателска резиденција во историскиот центар на главниот град, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не бил во ...

Оружен напад во близина на претседателската резиденција во Мексико

ММС - 08.12.2019

Четири лица загинаа, а две се повредени во оружен напад во близина на претседателската резиденција во историскиот центар на Мексико Сити, соопштија официјални претставници. Мексиканскиот претседател Андрес Мануел Лопез Обрадор не се наоѓал во ...