TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бран пораки на билборди во Чешка со порака: „Срам ми е од премиерот“

Локално - 12.01.2019

По улици на Чешка се појавија стотици боилборди со портрети на луѓе нивни имиња и порака – „Срам ми е од премиерот“. Тоа е иницијатива на локален рекламен агент со цел критики за премиерот Андреј Бабиш кој е вмешан во спорни афери.

Чешка: Граѓаните преку билборди порачаа „Срам ми е од премиерот“

Нова ТВ - 12.01.2019

По улици на Чешка се појавија стотици боилборди со портрети на луѓе нивни имиња и порака – „Срам ми е од премиерот“. Тоа е иницијатива на локален рекламен агент со цел критики за премиерот Андреј Бабиш кој е вмешан во спорни афери.

Бран пораки на билборди во Чешка со порака: „Срам ми е од премиерот“

А1 On - 12.01.2019

По улици на Чешка се појавија стотици боилборди со портрети на луѓе нивни имиња и порака – „Срам ми е од премиерот“. Тоа е иницијатива на локален рекламен агент со цел критики за премиерот Андреј Бабиш кој е вмешан во спорни афери.

Бран пораки на билборди во Чешка со порака: „Срам ми е од премиерот“

Опсервер - 12.01.2019

По улици на Чешка се појавија стотици боилборди со портрети на луѓе нивни имиња и порака – „Срам ми е од премиерот“. Тоа е иницијатива на локален рекламен агент со цел критики за премиерот Андреј Бабиш кој е вмешан во спорни афери.

Бран пораки на билборди во Чешка со порака: „Срам ми е од премиерот”

24Инфо - 12.01.2019

По улици на Чешка се појавија стотици боилборди со портрети на луѓе нивни имиња и порака – „Срам ми е од премиерот”. Тоа е иницијатива на локален рекламен агент со цел критики за премиерот Андреј Бабиш кој е вмешан во спорни афери.

Бран пораки на билборди во Чешка со порака: „Срам ми е од премиерот“

1tv - 12.01.2019

По улици на Чешка се појавија стотици боилборди со портрети на луѓе нивни имиња и порака – „Срам ми е од премиерот“. Тоа е иницијатива на локален рекламен агент со цел критики за премиерот Андреј Бабиш кој е вмешан во спорни афери.