TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавувале дезинформации за Ковид-19: ЈуТјуб ја суспендира телевизијата Скај њуз Австралија

Курир - 01.08.2021

ЈуТјуб (YouTube) денеска објави дека на една недела го суспендира телевизискиот канал Скај њуз Австралија Sky News Australia) од својата платформа за размена на видео-снимки поради лажни информации за Ковид-19.

Јутјуб го суспендираше каналот Скај Њуз Австралија на Руперт Мардок, причина се дезинформации за короната и вакцините

Фактор - 01.08.2021

Јутјуб денеска објави дека го суспендирал ТВ каналот Скај њуз Австралија од својата платформа за размена на видео за една недела поради лажни информации за ковид-19. Ова се случи врз основа на анализа на снимка објавена од тој ТВ канал во ...

ЈуТјуб ја суспендира телевизијата Скај њуз Австралија поради дезинформации за Ковид-19

Lider - 01.08.2021

ЈуТјуб (YouTube) денеска објави дека на една недела го суспендира телевизискиот канал Скај њуз Австралија Sky News Australia) од својата платформа за размена на видео-снимки поради лажни информации за Ковид-19.

ЈуТјуб ја суспендира телевизијата Скај њуз Австралија поради дезинформации за Ковид-19

Слободен Печат - 01.08.2021

ЈуТјуб (YouTube) денеска објави дека на една недела го суспендира телевизискиот канал Скај њуз Австралија Sky News Australia) од својата платформа за размена на видео-снимки поради лажни информации за Ковид-19.

Скај њуз Австралија блокирана на Јутјуб поради наводни дезинформации за Ковид-19

Република - 01.08.2021

Компанијата „ЈуТјуб“ објави дека на една недела го суспендира телевизискиот канал „Скај њуз Австралија“ (Sky News Australia) од својата платформа за размена на видео-снимки поради лажни информации за Ковид-19. – се наведува во соопштението на ЈуТјуб.

ЈуTјуб го суспендира каналот Скај Њуз Австралија поради ширење дезинформации за Ковид-19

Вечер Прес - 01.08.2021

ЈуТјуб (YouTube) денеска објави дека на една недела го суспендира телевизискиот канал Скај њуз Австралија Sky News Australia) од својата платформа за размена на видео-снимки поради лажни информации за Ковид-19.

Ширела лажни вести за ковид-19: Јутјуб ја суспендира Скај њуз Австралија

+инфо - 01.08.2021

Јутјуб (YouTube) денеска објави дека на една недела го суспендира телевизискиот канал Скај њуз Австралија (Sky News Australia) од својата платформа за размена на видео-снимки поради лажни информации за ковид-19.

Објавувале дезинформации за Ковид-19: ЈуТјуб ја суспендира телевизијата Скај њуз Австралија

Zoom - 01.08.2021

ЈуТјуб (YouTube) денеска објави дека на една недела го суспендира телевизискиот канал Скај њуз Австралија Sky News Australia) од својата платформа за размена на видео-снимки поради лажни информации за Ковид-19.