TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Семејството од Сирково на кои им изгореа 25 јагнињасе сомневаат дека причина за пожарот е човечки фактор

Опсервер - 30.06.2020

Росоман, 30 јуни 2020 () – Дадо, станувајте, нешто гори. Братучедот ни подвикна во 20 минути пред 23 часот. Се избезумивме со сопругот кога видовме дека горат трлото и плевната во која имавме 25 јагниња и едно прасе, сено и детелина.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

Опсервер - 30.06.2020

Кавадарци, 30 јуни 2020 () – Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР ...

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

А1 On - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

Press24 - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

Фокус - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

Сител - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

+инфо - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

Либертас - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

Курир - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

24Инфо - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

25 јагниња изгореа во пожар во Сирково

Република - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

Канал5 - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореа 25 јагниња во пожар во селото Сирково

ММС - 30.06.2020

Во СВР-Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореа 25 јагниња во пожар во селото Сирково

Слободен Печат - 30.06.2020

Пожарот бил изгаснат од Територијалната противпожарна единица од Кавадарци и бил извршен увид на местото на настанот. Во СВР-Велес завчера околу 22 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.

Во Сирково 25 јагниња изгореа во пожар

Нетпрес - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Изгореа 25 јагниња во пожар во селото Сирково

Скопје инфо - 30.06.2020

Пожарот бил изгаснат од Територијалната противпожарна единица од Кавадарци и бил извршен увид на местото на настанот. Во СВР-Велес завчера околу 22 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.

Изгореле 25 јагниња во пожар во Сирково

MakPress - 30.06.2020

Во СВР Велес завчера околу 22.00 часот било пријавено дека во село Сирково настанал пожар во трло со овци, сопственост на В.А.(40), при што изгореле 25 јагниња, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол во СВР Велес.

Семејството од Сирково на кои им изгореа 25 јагнињасе сомневаат дека причина за пожарот е човечки фактор

Слободен Печат - 30.06.2020

Дадо, станувајте, нешто гори. Братучедот ни подвикна во 20 минути пред 23 часот. Се избезумивме со сопругот кога видовме дека горат трлото и плевната во која имавме 25 јагниња и едно прасе, сено и детелина. Огнот брзо се ширеше.

Семејството од Сирково на кои им изгореа 25 јагнињасе сомневаат дека причина за пожарот е човечки фактор

Либертас - 30.06.2020

Дадо, станувајте, нешто гори. Братучедот ни подвикна во 20 минути пред 23 часот. Се избезумивме со сопругот кога видовме дека горат трлото и плевната во која имавме 25 јагниња и едно прасе, сено и детелина. Огнот брзо се ширеше.

Семејството од Сирково на кои им изгореа 25 јагнињасе сомневаат дека причина за пожарот е човечки фактор

Канал5 - 30.06.2020

Атанасови се сомневаат дека причина за пожарот е човечкиот фактор, дека некој го има подметнато. Штетата ја проценуваат на околу пет илјади евра. Дадо, станувајте, нешто гори. Братучедот ни подвикна во 20 минути пред 23 часот.